|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezgodnja krvavitev
13.11.2006 8:07:19   
tasi81
Zdravo punce! Se vam opravičujem ker odpiram novo temo, mogoče ste že pisale o tem, ampak vendar. Na 20 dan ciklusa, ravno takrat ko "naj bi bila ovulacija" sem začela močno krvavet, ta krvavitev je po enem dnevu še vedno zelo močna, še nikoli tako. Prej sem imela ciklus na 34 dni, še prej pa na 30 dni. Poleg tega je kri kar nekako sluzasta in gosta in bolečine ki spremljajo krvavitev precej močne. A je ta krvavitev "normalna" , a je bolje da grem na pregled. Je imela katera že podobno izkušnjo? Bila bi vesela če mi pomagate z nasveti.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prezgodnja krvavitev
13.11.2006 8:16:48   
Anonimen
Joj tasi težko je rečt. jaz mislim, da bi za kak SS bilo vseen mal prezgodaj, tako da bi ga jaz izključila. Zakaj ti je pa tako zgodi prišla pa nimam pojma, mogoče se je tvojim hormonom mal zmešalo, celo če delata na otročku.  A prejšnja M je bila normalna ali precej šibka od ostalih prej. je kaj zamujala? Jaz ti želim, da je vse ok in da se ti bo hitro uredilo

(odgovor članu tasi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 8:20:29   
tasi81
Prejšnja krvavitev je bila na 34 dan in kar precej močna in tudi malo boleča. V preteklosti me bolečine niso skoraj nikoli spremljale. Je malo zamujala, in sicer 4 dni. Še prejšnji mesec pa je prišla na 30 dan, tako da sem mislila da bom imela ciklus nekako na 30 dni. No pa sem se zgleda malo uštela. Tudi jaz sem že pomislila na SS, pa se mi tudi zdi malo prezgodaj. Je pa res da niti ne vem kako zgleda SS. Še kakšno besedo o tem, kako to zgleda??

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 8:44:04   
lelaval
Vprašaj še Pušenjaka. Sama ne bi vedela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 10:13:55   
janapan
Jaz se ne bi sekirala...meni se je zgodilo podobno. Od vedno imam reden ciklus na 28 dni pred nekaj meseci pa je krvavitev prišla na 20 dan...glede na to da nisva uporabljala zaščite  sem sprva mislila da je vgnezditvena krvavitev in da sem morda noseča(prej je bil ciklus vedno točen kt ura), vendar je postala zelo močna kot pri user posted image  zato sem pač sklepala in res je bilo tako da se mi je mal zbluzil ciklus in je menstruacija prišla pač prezgodaj...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.