tatjana.d -> RE: Avgustovke (23.4.2007 8:47:49)
|
Dobro jutro! Po dolgem casu se spet oglasam. Vidim, da vas soncek kar posteno zaposluje, saj je tu gor bolj zatisje ;) Tonja, tebi in Lovrotu zelim cimprejsnje okrevanje, da bi bilo vse ok! In pohvale tvojemu mozu, ker si je vzel cas in nam pisal, kaj se pri vas dogaja. Mi smo drugace ok. Jutri imam morfologijo in jo ze komaj cakam. Upam, da bo otrocek lepo obrnjen, da se bo koncno lepo videl spol. Z mozem sicer ze govoriva o najini puncki (in prav presenecena sem bila, ker je on v bistvu cisto navdusen nad tem), a vseeno bi raje se videla, da je to to. Brcike postajajo vse mocnejse. Vceraj sva se peljala domov z avtom in, ko sva cakala v koloni, sem mozu polozila roko na svoj trebuh. Najprej zatisje, potem pa kar nisva mogla verjet, kako se je razbrcala, prvic tako mocno. Sva bila prav blazena. Imam pa zadnje case tezave s spanjem. Matija sedaj lepo prespi noc (nekje 22h - 5h), potem pa se malo zaspi do 7h, jaz se pa ko zajec zbujam skoraj na uro ali pol, pa pojma nimam zakaj. Od jutri pa bom na dopustu, ker se zdaj za praznike koncno selimo v nase stanovanje, dela je pa se ogromno. Mali bo v varstvu, midva pa bova hitela, kolikor se da. Komaj cakam, da bomo spet na svojem... Je cisto nekaj drugega... No, upam, da vam bom lahko po prvem maju veselo pisala o tem. Aja, zadnje case me tudi precej zateguje v trebuhu. Ne kot krci, ampak prav bolecina v predelu pod trebuhom in tam nekje, kjer je po navadi desni jajcnik. Me kar malo skrbi. Mogoce je od vsega skupaj - zivcnost zaradi selitve, guzva v sluzbi... Ne bi smela dvigovati bremen, ampak doma zelo pogosto dvignem malega in ga malo nesem naokoli - bolj zaradi crkljanja, ker drugace zelo rad hodi in tece sam naokoli. Kako pa naj mu povem, da mami zdaj tega ne more vec? Vsaj ne tolikokrat, kot prej? Kilaza: +5kg. Mal se bremzam, vecinoma pa mi hrana sploh ne pase toliko. Zadnjic sem bila na koncu +10, bomo videli, kako bo tokrat. Obracilca: mislim, da imam ze vse od prejsnjic. Zdaj sva jih posodila prijateljici, ki bo cez par tednov rodila dvojcke, tako da bomo prali bolj proti juliju. Smo pa zadnjic dobili tudi eno skatlo z oblekcami za puncke (nismo vprasali za spol), tako da smo opremljeni. Kupili bomo edino se en stolcek triptrap, pa eno previjalno podlogo. To grem pa ze danes. Triptrap: a mogoce katera vse, kje bi se dobilo tak stolcek, razen v baby centru? Tale stokkejev je kar mal zasoljen. A obstaja se kaksen v obliki crke z? Kaj priporocate? Kaj pa tale, ki je v paketku? (drugace bi veliiiko raje vzela denar, ker mi vse ostalo ne pride veliko v postev) Uh, sem se razpisala. Nic, lepo se imejte, zelim vam lepe praznike, veliko brcik, pa doooosti sonca!!!!
|
|
|
|