tia01 -> RE: Avgustovke (7.4.2007 22:26:27)
|
Čau punce! Ne boste verjele, kakšen naporen dan sem imela včeraj. Moja prijateljica je imela včeraj rok in tudi rodila je včeraj. Mene pa je izbrala, da sem pri porodu z njo, ker njen fant ni hotel biti zraven. No tako, da me je zjutraj ob osmih klicala, da naj pridem po njo, ker so popadki že na 5 minut. Jaz sem vsa panična vozila v šiško in potem sva se kmalu napotile tudi v porodnišnico. Pa še ob pol dvanajstih sem bila jaz naročena na morfologiji v porodnišnici. Tako da ko so njo klistirali, sem jaz odhitela k dr. Blejčevi, da sem jo prosila, če mi lahko malo prej naredi morfologijo, ker moram s prijateljico rodit. Seveda mi je naredila uz prej, ampak me je tudi pošteno okregala, zakaj grem zraven, ker sem noseča in da se bom sigurno prestrašila. No po moji uspešno opravljeni morfologiji (pol stvari sem jo pozabila vprašat, ker sem bila živčna zaradi prijateljice) sem odhitela v prvo nadstropje, kjer so me našemili v tiste halje in copate. Tam sem zagledala prijateljico in odšli smo v porodno sobo. Porod je bil lahek, tako da se nisem nič prestrašila, nasprotno. Vse je trajalo približno 5 ur, ko pa sva zagledali malega Alexa, pa sva obe planili v jok. Bilo je super, nič ne more bit lepšega na svetu. Potem sva še 3 ure opazovale malo bitje v porodni, ga pestvale, ... Bilo je enkratno!! Aja glede moje morfologije, Man_da_rina, spremeni spol, imeli bomo fantka, imena še ne vemo, ker je bil to totalen šok. Tako da je treba razmišljati ime za fantka... No pa lepo se mejte, napišem kaj več jutri, ker sem čisto zmatrana. Papa
|
|
|
|