PUJKEC -> RE: Avgustovke (2.3.2007 20:21:38)
|
hojla! js sem pa danes malo žalostna. sem si končno izbrala voziček, kot sem že napisala ampak sem izvedela, da bo eden ful ful drag, drugi pa obstaja še samo eden v celi sloveniji in zraven ni mogoče dobiti jajčke. pa dobro, grem jutri v avstrijo še malo pogledat. ja, tudi js se zelo potim, neprijeten vonj pa nastaja samo pod levo pazduho-smešno. ne jemljem dodatnih vitaminov, ker mi je G rekla, da mi bo sproti povedala, če bom kaj potrebovala. zadiham se pa že po najmanjšem naporu, glede na to, da sem prej še kar športala. zredila sem se +4kg tako da ni tako hudi. sem si celo izračunala, da če se od zdaj napjej vsak mesec zredim za +2kg, sem še vedno v mejah normale, je pa res, da se mi je začelo dogajati, da če pojem velik obrok, me tako napihne, da potem tri ure ne morem dihat in sem zelo nemirna, tako da se bom morala navadit na manjše in bolj pogoste obroke. ravnokar sem priššla iz koncerta od fantovega brata, ta namreč študira klavir in je naredil svoj koncert. NORO-je moj otrokec kr brcat začel, ko je zaslišal, kako lepo igra klavir, js sem pa še vedno čist omamljena od glasbe.
|
|
|
|