|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.8.2007 10:52:57   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaz še v porodni nisem imela enake intervale.

kul to mi je všeč...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
24.8.2007 10:53:00   
Nikki24
Mi smo še vedno v enem kosu. Se še vedno nič ne dogaja, razen sluzi, ki jo je še vedno dosti in občasnega špikanja ter bolečin v križu. Ker sem prvič user posted image , sploh ne vem, če bom prepoznala popadkeuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
24.8.2007 10:53:33   
April
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Je rekel da se morm ta vikend fejst h gospodu stisntuser posted image

pokvarjenecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
24.8.2007 10:55:55   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Nikki24

Mi smo še vedno v enem kosu. Se še vedno nič ne dogaja, razen sluzi, ki jo je še vedno dosti in občasnega špikanja ter bolečin v križu. Ker sem prvič user posted image , sploh ne vem, če bom prepoznala popadkeuser posted image

poglej, jaz tudi ne vem kaj so popadki, samo če te špika po intervalih bi to znalo biti to... Še vsaka je vedela da je to to ko je šlo zares... Malo spremljaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
24.8.2007 10:56:36   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Je rekel da se morm ta vikend fejst h gospodu stisntuser posted image

pokvarjenecuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8405
24.8.2007 10:57:36   
April
Jaz tud nimam pojma, kako naj bi to zgledalo. Tistih v porodni se že spomnim, ker so bolel kot sto hudičev. Ampak najbrž niso na začetku tako boleči.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
24.8.2007 11:00:21   
pajac

Jaz tud nimam pojma, kako naj bi to zgledalo. Tistih v porodni se že spomnim, ker so bolel kot sto hudičev. Ampak najbrž niso na začetku tako boleči.user posted image

dej dej dej... nič niso boleli... kaj me strašiš zdaj ko sem z eno nogo že skoraj v porodni... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
24.8.2007 11:01:44   
Anonimen
Jaz v glavnem pri Maši nisem vedla a so popadki a ne,pa sem vseeno šla pa so bli.Čist neredni pa kr nekiuser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 8408
24.8.2007 11:05:52   
April
no saj tok hudo pa spet ni, drgač ne bi bla  spet na istemuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
24.8.2007 11:07:45   
pajac
ej veste kaj... jaz ko pridem blizu kulija in papirja se vse umiri... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma tale mulc mene resno za user posted image in ga bom lastno ročno zbezala ven...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
24.8.2007 11:08:07   
pajac

no saj tok hudo pa spet ni, drgač ne bi bla  spet na istemuser posted image

no vidiš to je že lepše slišat....user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
24.8.2007 11:10:02   
Talika19
No mene je ponoči to kar malo presenetilo. Bolečina se je začela v riti in se potem nadaljevala v trebuhu, ampak bolj v spodnjem delu. Sem mislila, da bo bolj bolečina čez trebuh user posted image user posted image .
No ampak po prvem šoku glede intenzivne bolečine, se na to kar navadiš. Ful probam dihat pa na kej druzga mislit, tisto minuto že zdržiš, pol je pa itak en čas mir. Se pa začnem kar fajn potit med popadkom user posted image  .

Nisem si pa mislila, da bom kdaj tako čakala na naslednji interval bolečine, kot sedaj user posted image user posted image user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
24.8.2007 11:11:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ej veste kaj... jaz ko pridem blizu kulija in papirja se vse umiri... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma tale mulc mene resno za user posted image in ga bom lastno ročno zbezala ven...user posted image user posted image user posted image

Zapiši si potem ko bo konec popadka. Saj veš, na finto jih moraš dobit, tile naši user posted image  so že v trebuhu pregnani.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
24.8.2007 11:15:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Zapiši si potem ko bo konec popadka. Saj veš, na finto jih moraš dobit, tile naši user posted image  so že v trebuhu pregnani.

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
24.8.2007 11:15:44   
pajac
ah... jaz sem še daleč od predihavanja... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8415
24.8.2007 11:25:16   
Talika19
Ampak zdej pa mi res ni jasno kdaj naj grem v P. Sem mislila čakat na 1 uro tistih na 5 minut popadkov. Glede na to kaj pravita **** in April, pol pa res ne vem. Jest imam neredne popadke že od enih zjutraj user posted image user posted image user posted image .

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
24.8.2007 11:28:53   
pajac
počakaj še malo, če nisi daleč od porodnišnice ti se še ne mudi po moje... Sicer pa če še ni čas... več kot to da ti rečejo da pridi kasneje ne morejo...

tako , če ti je lažje pejdi se pokazat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
24.8.2007 11:33:56   
Nikki24
Tudi jaz sem še daleč od predihavanja. Edino če dolgo sedim in potem vstanem, mi trebu tako zelo otrdi in me zaboli v spodnjem delu trebuha, da moram malo bolj plitvo zadihat, drugače pa ne.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
24.8.2007 11:35:03   
Talika19
Bom mojga user posted image  počakala, da pride domov (nekaj čez eno), pol bomo pa vidli, kaj se bo dogajal...

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
24.8.2007 11:37:11   
Talika19
Do P imam itak 15 minut, tko, da ni panike.
Pa dons je tako lep dan, sonček sije, sam še mali pride ven, pa bo idealno.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
24.8.2007 12:10:35   
tia01
user posted image user posted image user posted image zgleda da bom jaz res sama v P!!

ABC100 a ti greš tudi v Lj?? To pa nisem vedla!! Daj mi pošlji št. na zs, da se najdemo, če bomo skupaj v P. Kaj veš lahko mi Pajac in April že pobegneta, ko jaz pridem notr.

Pajac, April - joj ne morm verjet, da gresta jutr v P! Blagor se vama!!! Dejta me vzet sabouser posted image user posted image . No ampak računajta name v ponedeljek, da bom nekje v isti stavbi kot vidve. Ne smeta pozabt name, mormo se najdt notruser posted image . Sicer bosta vidve potem v torek že šle, ampak bolš kot pa da se sploh ne vidmo.

Klarita čestitke za Mihca!!user posted image user posted image

Talika - bravouser posted image user posted image , jst bi na tvojem mestu res samo še tvojega počakala da pride domov in jo potem po hitrem postopku mahnila v P, ker nekatere sploh nimajo na enake intervale popadkov. Kot je rekla April. Pa itak več kot poslati domov te ne morejo, ziher je pa itak ziher.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
24.8.2007 12:49:55   
April
user posted image user posted image  O Tia, smo te že pogrešale.

Nč bit žalostna, ker boš hitro za nama prišla. Vidl se pa najbrž ne bomo. Midve s Pajac jutri zjutraj skoraj zagotovo, potem pa najbrž ne več. razen če ne bova v isti sobi ali v istem hodniku.
V lj p imaš otroka non stop pri sebi. Jaz vem, da sem celo težko šla na wc, ker ga nisem hotela pustit samega. Enkrat, ko je zaspal, sem se šla mal po hodniku sprehodit, to pa je vse. Drgač se pa nisem ganila stran, še spala sem težko. No mogoče bo pri drugem lažje pa bom manj komplicirala.user posted image
Lahko pa k men prideš v sobo, če boš še žogica.user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8422
24.8.2007 13:07:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Pajac, April - joj ne morm verjet, da gresta jutr v P! Blagor se vama!!! Dejta me vzet sabouser posted image user posted image . No ampak računajta name v ponedeljek, da bom nekje v isti stavbi kot vidve. Ne smeta pozabt name, mormo se najdt notruser posted image . Sicer bosta vidve potem v torek že šle, ampak bolš kot pa da se sploh ne vidmo.

še bova videli kako bodo upoštevali najine želje Tia... bova pa seveda posteljo šparali če nama rata...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
24.8.2007 13:10:23   
pajac
jaz sem  pa pobrisala prah ... bolečine so ponehale tako da sem se vdala v usodo in se vlegla pa malo odspala... pa še bom ker sem prav zmatrana...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
24.8.2007 13:16:29   
tia01
Pajac tebe bodo jutri sigurno notr zadržal in sprožil, ker si prvorodka. Vsaj tko je men rekla dr. Blejčeva, da pri prvorodkah ne čakajo dalj kot en teden.
Jst hočm da smo vse tri v eni sobi in bastauser posted image . Zdele sm poslikala vrtiljak, pa previjalno,... Sam še gor dam slikce, pa si boste loh pogledale. Ampak najprej morm še pomit po tleh, ker ma naš kuža menstruacijo, pa dobim kmal obisk (kolegica pride z majhnim Alexom - tista k sm šla z njo rodit). Tko da pol pa dam res gor slikice. Takoj bolš zgleda košek, ker je mal bolj živahno vse skupajuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?