pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Evo nekaj o Devicah... Kaksni so ljudje, rojeni s Soncem v znamenju Device Ljudje Device so pridni, vestni, prakticni, inteligentni in organizirani. So tudi zelo metodicni in ucinkoviti. Uzivajo v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in stevilkami. Prav tako jih veliko najdemo med pisatelji, novinarji in publicisti, ker imajo izreden smisel za kriticnost, analizo in raziskovanje. So preracunljivi in na videz hladni in zadrzani. Vecno so obremenjeni s skrbmi in so zaradi tega nesprosceni ali tecni in godrnjavi. Zelo tezko jim je ustreci. Pedantni so, vcasih zelo dlakocepski. Prevec razmisljanja, premalo sproscenosti Razvijati bi morali samozavest, sproscenost, spontanost, neznost, zaupanje in vero, otresti pa bi se morali nenehnega ukvarjanja s skrbmi, pretirane kriticnosti in analiticnosti; se posebej na ljubezenskem podrocju - bolj bodo secirali in analizirali, manj jim bo ostalo. Veckrat naj si vzamejo cas zase in za umiritev, pustijo naj vse, kar jih obremenjuje - skratka, dojamejo naj, da ne nosijo sveta na ramenih. Device skrbijo za svoje zdravje (nekatere celo prevec, kar lahko vodi v hipohondrijo) in so pripravljene dosti delati na sebi. Medicina, zdravje in kemija so tudi podrocja, ki jih nadvse privlacijo. Device so skromne in znajo delati cudeze iz nica. Zaradi vecne nervoze in zaskrbljenosti imajo ponavadi prebavne tezave, muci jih zaprtje ali driska, napenjanje ali celo ciri, rane ipd. Pogosto jih izdajo zivci. Devica najbolj potrebuje umiritev, vero in zaupanje. sem malo poboldala kaj me skrbi... iz izkušenj,. Samo .. to je tako kot imena... pač ne moreš sodit po tem če ti nekdo, ki je to znamenje (ali pa ima to ime..), ni všeč.. Jaz se malo hecam... sem se bala da bom imela rakca (pa ne da ga ne bi hotela imeti...)samo bilo bi prezgodaj.. zato sem se navezala na levčka...
< Sporočilo je popravil pajac -- 22.8.2007 22:42:44 >