|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
22.8.2007 22:33:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mogoče bo šla pa rodit, jo bo topla voda pregnala.

iz tvojih ust v božja ušesa..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
22.8.2007 22:33:36   
Talika19
Evo nekaj o Devicah...
Kaksni so ljudje,
rojeni s Soncem v znamenju Device
Ljudje Device so pridni, vestni, prakticni, inteligentni in organizirani. So tudi zelo metodicni in ucinkoviti. Uzivajo v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in stevilkami. Prav tako jih veliko najdemo med pisatelji, novinarji in publicisti, ker imajo izreden smisel za kriticnost, analizo in raziskovanje.
So preracunljivi in na videz hladni in zadrzani. Vecno so obremenjeni s skrbmi in so zaradi tega nesprosceni ali tecni in godrnjavi. Zelo tezko jim je ustreci. Pedantni so, vcasih zelo dlakocepski.
Prevec razmisljanja, premalo sproscenosti
Razvijati bi morali samozavest, sproscenost, spontanost, neznost, zaupanje in vero, otresti pa bi se morali nenehnega ukvarjanja s skrbmi, pretirane kriticnosti in analiticnosti; se posebej na ljubezenskem podrocju - bolj bodo secirali in analizirali, manj jim bo ostalo. Veckrat naj si vzamejo cas zase in za umiritev, pustijo naj vse, kar jih obremenjuje - skratka, dojamejo naj, da ne nosijo sveta na ramenih.
Device skrbijo za svoje zdravje (nekatere celo prevec, kar lahko vodi v hipohondrijo) in so pripravljene dosti delati na sebi. Medicina, zdravje in kemija so tudi podrocja, ki jih nadvse privlacijo.
Device so skromne in znajo delati cudeze iz nica. Zaradi vecne nervoze in zaskrbljenosti imajo ponavadi prebavne tezave, muci jih zaprtje ali driska, napenjanje ali celo ciri, rane ipd. Pogosto jih izdajo zivci. Devica najbolj potrebuje umiritev, vero in zaupanje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
22.8.2007 22:33:54   
April
Najboljš, da ga kar po sebi imenuješ. Saj men je ok.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
22.8.2007 22:33:58   
tia01
Ej punce men se je pa zdele kr ulil vn z joškeuser posted image user posted image Ampak prozorno.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
22.8.2007 22:35:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Za devico pa res ne vem kakšne so značilnosti... To bo sigurno Pajac vedla.

Jaz še za svoj horoskop dobro ne vem... samo tale levček mi je tako pri srcu...user posted image ali pa user posted image ....sicer pa pojma nimam kakšen je katero znamenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8055
22.8.2007 22:36:00   
April
Evo pajac, mali zna it po tvojih stopinjah.user posted image  Kar se poklica tiče.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
22.8.2007 22:36:20   
pajac

Ej punce men se je pa zdele kr ulil vn z joškeuser posted image user posted image Ampak prozorno.

a je plodovnica ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
22.8.2007 22:37:14   
April
joj, sam da ne bo pedanten pa dlakocepskiuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8058
22.8.2007 22:37:40   
abc100

Men se še ni ulil, mi je pa že večkrat vn prtekla prozorna tekočina.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8059
22.8.2007 22:38:13   
April
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

a je plodovnica ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
22.8.2007 22:39:08   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

user posted image  user posted image    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ni

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8061
22.8.2007 22:39:41   
tia01
a je plodovnica ???

Sm vedla, da bo Pajac nekaj tazga pripomnlauser posted image user posted image . No da te potolažm, ni plodovnicauser posted image user posted image .

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8062
22.8.2007 22:40:04   
April
user posted image  Da ne bo poplave

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
22.8.2007 22:41:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Evo nekaj o Devicah...
Kaksni so ljudje,
rojeni s Soncem v znamenju Device
Ljudje Device so pridni, vestni, prakticni, inteligentni in organizirani. So tudi zelo metodicni in ucinkoviti. Uzivajo v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in stevilkami. Prav tako jih veliko najdemo med pisatelji, novinarji in publicisti, ker imajo izreden smisel za kriticnost, analizo in raziskovanje.
So preracunljivi in na videz hladni in zadrzani. Vecno so obremenjeni s skrbmi in so zaradi tega nesprosceni ali tecni in godrnjavi. Zelo tezko jim je ustreci. Pedantni so, vcasih zelo dlakocepski.
Prevec razmisljanja, premalo sproscenosti
Razvijati bi morali samozavest, sproscenost, spontanost, neznost, zaupanje in vero, otresti pa bi se morali nenehnega ukvarjanja s skrbmi, pretirane kriticnosti in analiticnosti; se posebej na ljubezenskem podrocju - bolj bodo secirali in analizirali, manj jim bo ostalo. Veckrat naj si vzamejo cas zase in za umiritev, pustijo naj vse, kar jih obremenjuje - skratka, dojamejo naj, da ne nosijo sveta na ramenih.
Device skrbijo za svoje zdravje (nekatere celo prevec, kar lahko vodi v hipohondrijo) in so pripravljene dosti delati na sebi. Medicina, zdravje in kemija so tudi podrocja, ki jih nadvse privlacijo.
Device so skromne in znajo delati cudeze iz nica. user posted image user posted image Zaradi vecne nervoze in zaskrbljenosti imajo ponavadi prebavne tezave, muci jih zaprtje ali driska, napenjanje ali celo ciri, rane ipd. Pogosto jih izdajo zivci. Devica najbolj potrebuje umiritev, vero in zaupanje.

sem malo poboldala kaj me skrbi... iz izkušenj,. Samo .. to je tako kot imena... pač ne moreš sodit po tem če ti nekdo, ki je to znamenje (ali pa ima to ime..), ni všeč..

Jaz se malo hecam... sem se bala da bom imela rakca (pa ne da ga ne bi hotela imeti...)samo bilo bi prezgodaj.. zato sem se navezala na levčka...

< Sporočilo je popravil pajac -- 22.8.2007 22:42:44 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 8064
22.8.2007 22:41:32   
April
Daj probaj, če je dobr. A te nč ne zanima?user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8065
22.8.2007 22:42:14   
pajac

IZVIRNO SPOROČILO: April

Evo pajac, mali zna it po tvojih stopinjah.user posted image  Kar se poklica tiče.

user posted image , samo če bo privat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8066
22.8.2007 22:42:52   
abc100
Jest se počasi odpravlam spat. Pa glih zanimiv je kle gor ratal. Upam, da me bo ponoč kej uščipnil v križu.

Zelim vam lahko noč, pa da bi tud vas začel kej matrat.

Kok se čudn slišjo te moje želje, a ne?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8067
22.8.2007 22:42:53   
April
Pajac je šla zdaj device analiziratuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8068
22.8.2007 22:43:22   
tia01
Daj probaj, če je dobr. A te nč ne zanima?

(odgovor članu April)

A to men govoriš?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
22.8.2007 22:44:09   
pajac

a je plodovnica ???

Sm vedla, da bo Pajac nekaj tazga pripomnlauser posted image user posted image . No da te potolažm, ni plodovnicauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8070
22.8.2007 22:44:17   
April
Hvala enako abc100.user posted image

Je že tko, da se mora z matranjem začet.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 8071
22.8.2007 22:45:18   
April
Ja tia, a ne teče teb?user posted image  Boš na mleku pršparala. A bo za v kavo?user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 8072
22.8.2007 22:45:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

Daj probaj, če je dobr. A te nč ne zanima?user posted image

pujsa..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8073
22.8.2007 22:46:29   
April
user posted image  pa sem resuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 8074
22.8.2007 22:47:07   
pajac
user posted image   ta je lepša.........

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?