katis
|
Hvala za čestitke drage moje RRovke! Vam povem, da se čedalje bolj topim od sreče. Danes zjutraj sva oba vstala malce prej, da sva naredila še kontrolni test in so skoraj še bolj močne kot prej. Pa da ne govorim kako nosi mojega , jer skoz v Uspelo se mi je tudi naročit k ginekologinji v Celje (sem kar iz WCja klicala, ker še ne namervam povedat v službi ), tako da imam pregled 21.12. Sem se že bala, da bi me naročili šele v januarju ampak je sestra preračunala in rekla, da mora biti pregled nekje okrog 20. Moj možek si bo verjetno vzel dopust in šel z mano, da bova skupaj pogledala najino malo pikico in bova potem za božič verjetno presenetila starše z novico in kakšno slikico. Oh, kako se veselim vsega skupaj. In to vsakega posameznega dne! Vse tiste slabosti, ki jih že 14 dni čutim niso nič v primerjavi z veseljem, ki me preveva... Sem že čist zmešana. Sem se npr. peljala včeraj z avtom in sem se spomnila, kako sem bila vesela, ko mi je mami pri mojih dobrih 6 letih povedala, da bomo doma dobili še enega otročička. Še vedno se spomnim, da sem skakala in plesala po sobi ter vpila 'otročička bomo imeli, otročička bomo imeli...' In točno to mi je začelo odzvanjati v glavi, zraven so se mi pa kar solze sreče ulile. Še dobro, da sem ravno tudi pripsela na cilj, sicer bi morala avto kar kje ustavit... Ja, res je. Vse se spreminja. Mama bom. In veselim se tega. Neizmerno. Moj mož pa mi je povedal, da se je zjutraj prvič zbudil z mislijo, da bo očka in mu je bil to čudovit trenutek. Vam povem, take ma, da pol še mene skor solzice zdelajo. Saj ni čudno, oktobra sva se poročila, novembra pa nama je že uspelo zanosit. Res sreča je bila resnično na najini strani in tega se oba dobro zavedava, saj nisva več med najmlajšimi. Za poopsie, sisy in tudi II Čestitke Za vse ostale pa držite se punce in jaz držim pesti, da se pokažejo tiste magične in vam povedo, da je vaša pikica z vami. In potem bo svet še lepši ... Lep dan vsem!