Antilopa -> RE: Avgustovke (20.7.2007 21:42:18)
|
Joj, punce, ste pridne za klepetanje... Čestitam tudi vsem avgustovskim mamicam! Jaz vam sledim ves čas, samo kaj konkretnega pa zaenkrat ni bilo za spraviti iz mene, čeprav sem Antigoni že konec maja obljubila, da bom sodelovala. Je pa tako, da še vedno delam, čeprav sem že skoraj en teden na porodniški, pa še selimo se, tako da je res vse na kupu... pa še vroče za piko na i. Zaenkrat nisem zasledila, da bi imela katera od vas take težave kot jih imam sama... prezrela posteljica, tako da mi je dala ginekologinja napotnico za CTG za vsak dan, da je ziher. Hja, poznam pa že skoraj vse babice in porodničarje v porodnišnici. Po zadnjem CTG-JU mi je celo en drug zdravnik naredil UZ, da je videl, če je res tako kritično, da moram hoditi vsak dan - pa me je naročil šele čez en teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ampak bom vseeno hodila vsaj na 3 dni. Je pa tudi v postojnski porodnišnici strašna gužva. Drugače pa že vemo, da bomo imeli fantička (potrdili trije g.). Sestrica se ga strašno veseli, čeprav me je vseeno malo strah ljubosumja, saj zadnje čase ves čas ponavlja "mami, ti si moja... samo moja... nič od očija". Da vas ne bom preveč prestrašila s svojim nakladanjem, bom zaenkrat končala, pa se vam raje pridružim še kasneje.
|
|
|
|