Anonimen -> IZPADANJE LAS!! (23.8.2004 15:42:01)
|
Draga Zara! Prav dobro vem, kako se počutiš, sama sem namreč že dvakrat doživela isto, le da je bilo v drugo dosti hujše in sem imela na sencih dobesedno plešice. Pri meni je bilo vse to povezano še z zelo hitrim hujšanjem, saj me je dojenje zelo izčrpavalo in sem bila vsak dan pol kile lažja-okoli sem hodila kot koščeno napolplešato strašilo. Frizerka me sploh ni hotela postrižt na kratko, ker je rekla, da bom po sencih plešasta:((:((:(( Potem sem prenehala dojit (pri 6 mesecih-pa ne samo zaradi las, ampak tudi zaradi hujšanja in zaradi stalnih težav s pomankanjem mleka) in sem si v lekarni nabavila neke ampulice in losijon za masažo za spodbujanje rasti novih las. Isti trenutek ko sem prenehala dojit, se je ustavilo tudi izpadanje. In vsepovsod je pognal podmladek:bravo: Sedaj sem se na to že vnaprej pripravila. Frizerka mi je svetovala, naj po porodu vsak dan zaužijem žlico prosa, zamešano v jogurt in pa da naj takoj, ko se bodo težave začele, pokličem in se dogovorim z njihovo svetovalko-dermatologinjo, ki mi bo na hitro priskrbela zelo ustrezne ampulice za masažo. Pravi da je zelo učinkovito in da so tako pomagale že marsikateri mamici. Je pa to tisti frizerski salon v LJ, v BTC v ta "veliki" hali, saj veš, tam kjer je največ trgovin in tega. Upam da sem ti in še kateri pomagala. Lep pozdravček! Nojči, 34 4/7:sloncek:
|
|
|
|