Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Jacqueline -> Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 12:38:52)

Zanima me koliko nosečniških oblačil ste si kupile??? Ker delam v biznisu, te rahlo postrani sodelavke gledajo če maš dva krat isto coto gor. Ker pa nosim oprijete stvari, jih ne bom mogle bogve kaj nosit v nosečnosti!!! Kako ste rešile ta "problem" da niste zapravile cele gore denarja za nosečniška oblačila. Pa zanima me še, kje bi človek dobil lepe nosečniške kostime??? Pa kakšna lepa elegantna krilca se da kje dobit???




Anonimen -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 12:43:36)

Prav nosečniške ene kavbojke (za v službo) in en brezrokavnik. Z mano si boš bolj težko kaj pomagala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 13:08:13)

Nekaj podobnega kot Splišni. Kakšno coto več sem že imela tudi za ven, ampak to bi bla res kakšna cota ali dve. Se mi ni treba pedenat za šiht. K sreči. Sem pa na www.ebay.co.uk, kjer zdaj iščem kakšne kavbojke ali hlače z elastiko čez trebuh, ker teh nimam od prejšnje nosečnosti, videla veliko takih finih hlač, ki so sicer večinoma rabljene, nekatere tudi nove, pa zelo dobro ohranjene za nizko ceno. Oziroma odvisno, koliko zanimanja je zanje, ker je pač avkcija. Je pa res veliko izbire.




PBJ -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 13:14:37)

Dvojne hlače in dve kratki majci (rodila julija). Pa ena znanka mi je posodila eno majico z dolgimi rokavi in ene hlače... tako da  jaz nisem veliko zapravila za te reči.




lan -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 13:19:19)

Nobene! V H&M-ju sem si kupila ene baggie večje hlače in jih nosila na bokih pa kakšne tunike večje številke,tako da še zdaj pridejo prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] .




spacey -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 15:02:58)

Jaz sem kupla ene kavbojke na elastiko, pa ene farmerke 8kavbojke na naramnice) in eno nosečniško majčko.
Na sposojo sem pa dobila še ene malo bolj fine hlače.

To je to.

V H&M sem pa vidla, da imajo nosečniška krila, če se n motim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 15:08:46)

2 hlače, 1 krilo, 1 tuniko, 1 majčko s kratkimi rokavi, 1 majčko s 3/4 rokavi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Dejča -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 15:27:04)

Tudi sama sem bila v podobni situaciji, ker delam v službi, kjer je zaželjeno, da si urejen. Kupila si nisem veliko stvari, več sem si jih dala narediti, ker imam fajn šiviljo in taščo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Majičke sem kupila kar malo večje (M mi je bila prav še v 9. mesecu, hlače sem do 5. meseca tudi kupila malo večje v pasu, krila za poletje tudi, hlače in kostime sem si dala delati, plašč pa tudi. Za vse stvari mi je šivilja rekla, da mi jih bo tudi zožila, vendar bodo najbrž počakale na drugega otroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Če mi bodo takrat še sploh všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




severnica77 -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 16:34:51)

Kupila sem ene nosečniške kavbojke z elastiko čez trebuh, ene elegantne rjave hlače in ene elegantne črne hlače. En nosečniški puloverček, majico in majico s tričetrtinskimi rokavi.

Poleti pa sem nosila hlače, ki imajo zgoraj elastiko, dvoje kril z elastiko (tisto debelo, skoraj nosečniško, ki so se letos nosile). Poleti ni bilo neke panike, bolj je problem sedaj, ko je že hladno.

Drugače pa lahko nosim nenosečniške puloverje. No, skoraj vse, pa sem tudi jaz drugače nosila kar oprijeta oblačila pred nosečnostjo.




Naja30 -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 16:41:20)

Poleti mi je večinoma bilo prav še vse staro, potem pa sem si kupila dvoje hlač, ene od teh je trenerka in prijateljica mi je posodila ene hlače. Majic pa si sploh nisem kupovala, ker tiste iz H&M so fajn elastične in so tudi zdaj prav. Aja, hlače sem kupovala v H&M, drugače pa v Lj dobiš v Popku ful lepe stvari in v La vie pa v BTC-ju v eni trgovini, se ne spomnem imena. Je pa malo dražje v teh trgovinah kot v H&M.




Vilma -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 17:08:39)

Kupila sem si samo dve majčki z dolgimi rokavi, drugače pa dobila 3 nosečniške hlače, ene kavbojke, eno dolgo krilo, eno obleko, dve bluzi in dve majčki s kratkimi rokavi. Preveč in veliko stvari sploh še nataknila nisem nase.

Sama sem med nosečnostjo najarje nosila oprijete majčke, ker sem se tako počutila veliko bolje kot v vrečasih stvareh. Predlagam ti, da si kupiš par majčk (večjo številko) in jih nosiš pod kostimom, ki pa jih itak nosiš odpete. Spodaj dvoje hlače nevtralnih barv, da boš lahko delala kombinacije.

Tudi sama sem delala v "biznisu" pa nihče ni pričakoval, da pridem u nulo spedenana. Bom jim je bilo pomembno, da sploh pridem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 
Mislim pa da je tudi tako, da nihče od nosečke ne pričakuje vrhunsko oblačenje. No razen če si direktorica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.11.2006 17:26:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




zabica26 -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 18:19:17)

Jst mam čist isti problem. Morm bit urejena, pa tut ne morm bit vedno v istem. Razmišljam, da si bom kupila ene 2 hlače, drugače pa bolj krila, ker se bolje počutim. Spomladi, ko bom imel trebuh, ne bo take panike, ker bodo obleke lahke, zdaj pozimi, bom pa že nekako. Plašča ne bom menjala, sigurno...bom imela odpetega, enega za čez kostime imam pa tako ali tako bolj ohlapnega. Glede kostimov...hm...upam, da bom lahko čez zimo ostala s tem kar imam - bom pač nosila odpete, potem pa bom videla spomladi kako in kaj...raje kot reklc bi mela samo srajčk...upam, da bo šlo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Kati81 -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 19:44:54)

Dobila sem ene žametke, ki mi bojo pomoje prav še kaka dva tri mesece(La Vie), pol ene kavbojke, ki so še malo velike, dve krili in eno majčko. To sem dobila. Sicer pa si bom mogla sigurno kupit kak pulover, ker moji mi bodo prekratki, sem že mal sprovala in za silo še gre sam ne bo za celo zimo.
Kupila pa sem si samo en nosečniški modrček včeraj v Kepici v BTcju od triumfa in je full dober, nima nič kosti ampak je opora fantastična in prsa me ne bolijo tolk, pa mislim da bo kar nekaj časa zdržal.
Sem se pa odločla da bom šla po cunje v Avstrijo enkrat pred Božičem.
Lep večer.




KODA -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 19:50:21)

Ne veliko.Večino sem imela izposojeno.




Katrin -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (12.11.2006 21:31:34)

Kupila sem le dvoje hlače: ene za jesen in ene toplejše za zimo. Zgoraj sem dolgo nosila svoje majčke in puloverje, nato pa sem si kupila par majčk večje številke.

Srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




srki -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 7:48:36)

Kupila sem si ene in edine hlače, pa sem v tistih hodila v njih vsak dan v službo. Pa kaj, naj si mislijo kar hočejo, pa so tudi pri nas ene tako fensi, ampak me je prav bolil ku.... kaj si mislijo o meni in o mojih hlačah. Puloverje in majčke pa sem imela tiste, kot pred nosečnostjo, imam vse bolj iz raztegljivega materiala, tako da so skupaj z mojim trebuščkom rasla tudi moja oblačila, res pa je, da nisem imela tako obilnega trebuha, da bi se mi vse ful raztegnilo in da kasneje ne bi mogla več nosit.

Te hlače sem si jaz kupila v trgovini Popek na Ciril-Metodovem trgu v LJ.




slumpo -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 9:10:37)

zimske nosečke kaj ste naredile z bundami...kako ste to rešile?

Jaz sem si kupila dvojne hlače iz jeans-a in eno žametno kiklo....majčke jopce in puloverje pa štzevilko večje in raztegljivo...

lp




rija -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 9:28:06)

Jaz sem si kupila 3 dobre nosečniške hlače z nizkim pasom in tistim podaljškom za trebuh, v katerih nisem bila videti kot trodelna omara[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , dober pas sicer največjo številko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]za zgoraj pa sem do konca nosila vse moje oprijete majčke. Moj dragi je imel željo, da si kupim dve tisti pravi nosečniški majčki, ker so mu nosečke všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], vendar ju nisem oblekla točno nikoli, ker sem bila kot pod šotorom.

In nikoli nisem nosila nobene tunike.....[sm=smiley11.gif]

Zimska jakna: stara. Itak nimam nobene glih ulite po telesu.




melaverde -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 11:39:18)

pozdravljene,

jaz svetujem šiviljo. moji sestri je šivilja naredila take stvari kot jih je na netu videla in kasneje ko je rodila, ji je vsa oblačila spet prilagodila suhici. celo stare kavbojke ji je popravila tako, da je ob straneh vstavila elastiko in z daljšo majico tega sploh ni bilo videti.
to se mi zdi zaenkrat najbolj praktično, ker vemo vse da so nosečniška oblačila dokaj draga...

lp




ronja -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 12:34:45)

Kati, tebe pa so založili! Pa si še bolj na začetku, če se ne motim, pri nas, junijkah, ne?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jaz nekako računam, da mi ne bo treba kaj dosti kupovat - zaenkrat se mi itak še nič ne pozna, pa računam, da bo še kak mesec tako, ker sem še čisto na začetku (7. teden), poleg tega imam skoraj vse hlače bolj nizke - na bokih in so mi v pasu precej prevelike, ker težko dobim take, da bi mi bile prav čez pas (mam zelo peščena ura postavo...), tako da itak rajši nosim te na bokih, ravno zato. No, zdaj mi bo ta prevelik pas prav prišel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Pa mami mi je enkrat dala ene farmerke (kavobjke z naramnicami), ki jih bom po moje lahko nosila celo nosečnost.

Tako da računam, da za pozimi ne bom rabila nič novega, bundo imam veliko, pa tako zelo pa tudi verjetno še ne bom trebuščkasta oz. upam, da bo kmalu toplo drugo leto:) POleti pa se lahko tudi v krilo, tisto široko, ala za orientalske plese spravim, ma elastiko v pasu in je široko, tako da je verjetno idealno... Zgoraj poleti nameravam nosit kar tiste reklamne majce, ki so vedno v ogromnih cifrah...

Verjetno si bom kupila ene nosečniške hlače, če bo kriza pa še kako majco, če bo mraz in mi trenirka ne bo več prav, še sp. del trenirke in to je to. Res pa se mi ni treba rihtat za službo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Strawberrie Cherrie -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 14:38:13)

Kupila sem: ene hlače na naramnice - kavbojke, ko majo tko fajn bušija naretega, ene nosečniške lanene hlače, eno črno in eno sivo trenirko HM- mama, eno zeleno in eno belo 3/4 majčko, potem eno rdečo in eno plavo majčko z dolgimi rokavi...+ eno čist navadno ful dolgo jopco, sam sem vzela št.M, pa mamo še malo fore čez bušija....aja pa en spodnji rjavi del trenirke....take mahudrače za doma... -> večina nosečniških stvari bom prodala po ugodnih cenah, ker z lubijem ne bova mela naslednjega otroka najmanj 5let....tako da, konec decembra[sm=jezicek.gif]
Dobila sem: še ene lanene hlače, eno 3/4krilo in ene 3/4 hlače -> sam so mi bolj prav prišle te stvari septembra in oktobra, zdajle je prou freezing zunaj za lanene hlače in krila...
Pa mislim, da imam ogromno stvari -> kombiniram tut s poloverči, ki so bolj raztegljivi, doma mam pa najrajši kr kakšni zgornji del mojga [sm=love.gif]
Računaj pa na to, da so nosečniške stvari skorajda 1x dražje, kot pa navadne....




Kati81 -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 17:05:40)

Ronja res da sem med junijkami, ampak se mi trebušček že kar pozna, sem 11,2t, moje hlače oblečem sam še ene, tko da mi pridejo te ki sem jih dobila še kako prav, veš. No to je tud različno od ženske do ženske, men se zdi da bom jaz mela full velik trebušček, ga je imela tudi moja mami, pa moj pravi da se mi že lepo vidi. Bomo vidli danes zvečer če bodo kolegi opazili, ki me niso videli že kar nekaj časa in še nič ne vedo.
Za pozimi se mi zdi da bo kriza z bundo, ker sem imela prej tako ta kratko in se mi zdi da ne bo ravno primerna, sploh ker gremo konec Januarja v Schladming, vsi bojo smučali, jaz pa se bom bolj sprehajala in bom rabla nekaj toplega, pa še ne vem kaj bom.




Bonnie_RR -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 20:55:38)

Js tud nisem veliko zapravljala za nosečniška oblačila, pa čeprav sem imela res ogromen trebuh.

V 4. ali 5. mesecu sem si kupila 2 hlače: ene kavbojke in ene črne elegantne hlače - oboje z nizkim pasom in elastiko čez trebuh.
Kar se tiče zgornjih delov pa sploh nisem komplicirala. Itak so se pozimi nosili bolj pulovri, ki pa so bili čez čas pač bolj popeti (pa vseeno ni slabo izgledalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Nekaj stvari mi je tud mami posodila, proti koncu sem pa nosila bolj tanke raztegljive stvari, ker mi je bilo precej vroče. Sem šla npr. januarja zvečer s kolegicami na pijačo, one so bile vse zadekane v pulijih, šalih in ipd., js pa v tanki poletni bluzi, pa odprto jakno čez.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] So me najprej ful čudno gledale...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa mi je bilo ravno prav toplo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Jakne: nosila sem eno širšo jakno in en navaden zimski plašč. Ko je bil trebuh že tako velik, da se gumbi niso več dali zapret, sem ga pa pač razkazovala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Lp





frufru -> RE: Koliko nosečniških oblačil ste kupile??? (13.11.2006 22:06:26)

Jaz sem si kupila ene farmerke s kratkimi hlačami za poletje, kiklo, pulover, žabe in jakno. Hlače sem dobila od kolegice (kavbojke, žametne), ki je bila noseča pozimi in od sestrične. Zgoraj sem mela pa svoje mikice in mamine puloverje. Tko sem kombinirala, da nisem bila vsak dan v istem v službi.




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>