|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerni čvek
11.11.2006 23:07:46   
Eviii
a ste za malo čvekanja ob tej pozni uri?
jst sm pokonci in čakam, da računalnik neki zmelje in pol ga morem zapret (čez eno urco). moja dva fanta pa pridno spita...
povejte, kaj lepega počnete še zdej pokonci...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerni čvek
11.11.2006 23:12:47   
petra81
A ti bi klepetala, al kaj??!!user posted image  Ob taki nespodobni uri?user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2006 23:15:00   
Eviii
ja, meni se pa zdej kr klepeta, čeprou me počasi zmankuje. ampak kak trič trač bi pa zdej rade volje prebrala user posted image .

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 23:18:22   
Eviii
dejmo se preštet, nespečnice user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 23:23:47   
munip
Si še pokonci?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2006 23:31:03   
Eviii
ja, še kr strašim pokonci user posted image . pa vidim, da sm skori edina, tko da bom kr monolog imela...

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 23:31:28   
petra81
Jaz sem od kar se spomnim vedno bolj nočni tip človeka, sem pa zato zjutraj čisto povožena!! Sej se poskušam držat bolj spodobne ure za it spat, pa mi vedno ne uspe!! Je tak mir ponoči!!user posted image user posted image

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2006 23:32:23   
petra81
Monologa ti pa res ni treba imet!! Kar čvekaj!!user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2006 23:34:55   
Eviii
ok, petra, pol bom pa čvekala. o čem bi debatirale? imaš kako pametno idejo?

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2006 23:37:58   
Eviii
ob tej uri se vsekakor ne spaše kaka visoko intelektualna debata user posted image . kaj se je kej lepega danes zgodilo po svetu? joj, kako nism na tekočem...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2006 23:38:14   
munip
Jest sm tut bl nočna. Se kr ne morm spraut u postlo, pa bi blo dobr, ker mam dva nadebudna mulca (fanta 21. mesecev in punco 4. msece), ki mi čez dan ne dasta počitka. No mogoče bo bolš, ko bo tamala večja in bosta istočasno spala, pa se jima bom še jaz pridružla. Upam!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2006 23:40:32   
Eviii
ja, ti kr upaj user posted image . mi smo 4 mesce lepo spali celo noč, zdej sm pa že 4 mesce kronično neprespana. zdej pa delamo zobke in ponči je cel čudež, če se dejan ne zbudi vsaj 3-krat...

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2006 23:41:25   
petra81
Jaz tudi nisem nič na tekočem z dogodki po svetu! Edino bar sem spremljala!

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2006 23:43:28   
munip
Pa sej ponoč ni take panike, Tian se 1X zbudi, ga moj prinese v spalnico in takoj spi dalje, Naja se običajno zbudi okoli 4. in poje, ter spi še do cca. 8. Problem je v tem, da čez dan še nista usklajena, jest grem pa prepozn spat in mi potem zjutri kakšna urca sfali.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2006 23:46:04   
munip
Petra a ti bi pa o Baru. Ga redno spremljam, čeprou bi blo najbž bl pametn, da bi gledala Dnevnik al pa 24ur, sam takrat mulce spat spraulam. Pol si pa dnevnik učas ne netu kasneje ogledam. Če me glih kdo kej upraša: "Kaj pa ti misliš o tem?", da nisem ko en idiot, k se zna sam o plenicah in neprespanosti pogovarjat.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2006 23:49:21   
petra81
Ja, jaz sem pa bolj tak tip, da me razne teme, ki so najbolj opevane, pa o katerih vsi govorijo, meni čisto mimo!! Tak karakter, zajuser posted image  imam!! Kaj čem!

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2006 23:49:39   
Eviii
hm, jst sm bar gledala ene parkrat. lahko mi kako pikantno poveste user posted image .
se pa strinjam z munip. zadnjih 8 mescev govorim samo o plenicah in o kakanju in o podobnih stvareh... si najraje tudi sama preberem na netu al pa na teletekstu, kaj se dogaja, ker mi ob poročilih vedno dejan nagaja.

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2006 23:51:23   
petra81
No, mogoče sem pa še premlada, da bi me zanimalo dogajanje po svetu!! Sploh kaka politka!! Mogoče čez par let!!!user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.11.2006 23:54:10   
Eviii
ma ne. sej mene politika sploh ne zanima. hočem bit bolj na tekočem s tem, kar se dogaja. ne vem. na primer, kako so se odrezali športniki. al pa kje je kaka fajn predstava. in podobno. o politiki le tisto najnujnejše...

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.11.2006 23:54:42   
munip
Evii sej ni kej blazn pametnega u Baru, lohk si ogledaš, kako izgleda mlad prepotentnež, pa tut če si ga ne, ne boš nič zamudla. Jest sm pač not padla, pa zdej redno gledam. Tko k si ob pondelkih ne dan uzet Gospodinj. Nej se mulca kr s fotrom zmenta, če takrat še ne spita. Jest mam ob 21. randi z Gospodinjami pa pika.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.11.2006 23:54:59   
Eviii
pa vreme, valda user posted image , čeprou ga še niso nikoli zadeli...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.11.2006 23:56:37   
Eviii
gospodinje so pa tud zakon. veste, kaj je meni full všeč? sex and the city... joj, kako sem to uživala. si jih morem pobrat dol z neta, da jih bom lahko gledala non-stop. pa valda frends in csi so tudi dobri večerni kolegi.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.11.2006 23:57:36   
petra81
Ja, meni je tud kar malo žal, da me je bar potegnil, ker se mi zdi letos tako otročji, se mi zdi da so zbrali malo premlade kandidate, pa vse skupaj izpade malo bedno, čeprav ok, bo že!! Še mesec pa pol, pa bo konc!!

Ja, vreme je pa res debata zase, bi morala tema imeti drug naslov!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.11.2006 0:00:00   
munip
Očitno kr iste stvari gledamo, namest da bi zdele že pridno spale in se zjutri zbudile spočite in naspane. Ne pa da moram pol ob vikendih, k je še dec doma, njega in otroka iz spalnice nagnat ko se zbudijo, da jest še ene pol urce potegnem. Kok to paše!! 

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.11.2006 0:00:02   
petra81
Aja, jaz pa moram obvezno Skrivnostni otok pogledat, tud če Gospodinje zamudim, ampak otoka pa ne. Ker kdaj prepozno pridemo domov za gospodinje!! Pa CSI, ampak meni je samo Las Vegas fajn, drugi mi niso in jih niti ne gledam!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......