anadejka -> RE: kaj bi ve naredile (14.11.2006 11:19:47)
|
Anonimna te čisto razumem,vendar še ni tako kritično,da bi se morala tako sekirati.Namesto tega raje tako za zabavo začni spreminjati svojo prehrano,namesto hujšanja,začni zdravo živeti.Vsak dan si vzami eno urco in gibaj,telovadi,švicaj,pejdi na fitnes,kolo,sprehod.Kupuj zdrave izdelke,polnozrnate makarone,polnozrnati kruh,veliko sadje in zelenjave,izogibaj se sladkarijam,čeprav včasih si jih še vedno privošči.Zelo pomembno je da to počneš z zabavo in ne zato ker moraš.Jest sem dolgo rabila za tisti klik v glavi in mi je začelo uspevati.Vsak mesec lahko maximalno izgubiš 3 kg,počasi se daleč pride.Če boš pretiravala in stradala,se boš hitro naveličala in potem se vse dvojno vrne in se vrtiš v začaranem krogu.Spremeniti moraš svoj način življenja,najprej v glavi poštimat.Vem da je to težko,ampak vse se da.Mogoče ti bo za začetek lažje če k temu povabiš kakšno svojo prijateljico,še bolje pa svojega moža,tako za družbo in da ti nekdo pomaga držat voljo.Potem je vsak mesec lažje in ti tako pride v kri,da si drugačnega življenja sploh ne znaš predstavljat.Posledica vsega tega pa je da se počutiš fizično in psihično odlično,bolj boš produktivna,vesela,zadovoljna.kile bodo šle pa kr dol.Samo vztrajati je treba.Ne samo za mesec,dva ampak celo življenje. Kilogrami so lahko krivec nezanositve.Ampak še bolj pomembno pa je,da ko boš zanosila,ti bo veliko lažje prenašati nosečnost če boš imela 10 kg manj. Velika razlika in veliko dobrega narediš na sebi če izgubiš že 10% svoje telesne teže. Vzemi so to kot en projekt in ga z veseljem zagrabi in izpelji.Če te bo še karkoli pri tem zanimal,me pa kr upraš.Sem že velik delala na sebi (-15kg)od poletja in ti z nasveti lahko pomagam. Vso srečo ti želim in veliko močne volje!!! Drži se!
|
|
|
|