Edvina -> RE: Boter pri krstu (10.11.2006 13:16:01)
|
Anonimna, mislim, da nima smisla, da si užaljena, ker vaju, tvojega moža, niso izbrali za botra.. Samo ti se sekiraš in sebe obremenjuješ. Žal mi je le, da vajin sin, po tvojem pisanju sodeč, nima takšnega krstnega botra, ki bi mu lahko zaupal, na katerega bi se lahko vedno zanesel. Po mojem mnenju je krstni boter točno to.. nekdo, ki ima otroka rad in na katerega se bo ta lahko v življenju zanesel, ko bo potrebno, nekdo, ki mu bo stal ob strani v lepem in slabem in ki mu bo otrok zaupal. Midva bi tudi lahko za botra svoji hčerki izbrala recimo mojega brata (njegovega pač ne, ker je edinček) al pa koga drugega od sorodnikov, ampak ne, midva sva izbrala sosedo, ki ni v nobeni sorodstveni zvezi z nami. Ker mnogo bolj kot to se nama je zdelo pomembno, da hči zaupava nekomu, ki jo ima resnično rad, ki mu/ji ni žal vzeti si časa zanjo, pri katerem bo vedno dobrodošla .. pa še hči svojo botrico od rojstva dalje obožuje! Tako da, naj je bil zaradi najine odločitve kdorkoli užaljen, odločitev je bila za naju preprosta.
|
|
|
|