Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 10.11.2006 11:14:08
|
|
|
|
TONČI.
|
Ob meni sta bila samo moj fant in študentka na praksi. Kdaj je prišla še babca. Edino kar ti lahko svetujem glede poroda je to, da se ne obremenjuj s folkom okol tebe. Ti misli samo na dihanje. Potem tud ne boš mislila kako te boli. Drugače ti pa želim, da bi čim hitreje objela svojega . Pa čim lažji porod.
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 10.11.2006 15:45:46
|
|
|
|
ribica.
|
ko boš v akciji, te ne bo brigalo kdo vse je prisoten, verjemi.
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 0:19:21
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. ko boš v akciji, te ne bo brigalo kdo vse je prisoten, verjemi. se strinjam
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 9:00:40
|
|
|
|
majda12
|
Hvala za odgovore,zdaj pa še to,včeraj me je ginekolog pregledal če sem že kaj odprta pa to še nisem,rekel je da bo najbž malo razdražil in,da je lahko malo izcetka torej danes imam sluzast rjav izcedek,brez krčev ali kaj podobnega,prosim za kakšen spodbuden odgovor.Lp
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 9:09:12
|
|
|
|
soncek&luna
|
izcedek imas, kot je rekel G, ker je mal razdrazil.... sej imas rok sele cez 8 dni... ne skrbi, vse bo ok... jaz sem sla rodit brez popadkov ali kakrsnihkoli drugih znakov da bom tisti dan rodila... no, razen to, da mi je pred ambulanto zacela odtekati plodovnica hiter in lahek porod ti zelim
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 9:13:26
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* IZVIRNO SPOROČILO: ribica. ko boš v akciji, te ne bo brigalo kdo vse je prisoten, verjemi. se strinjam Ja . Meni se niti sanja ne, kdo vse je bil tam; taprvič je bila menda polna soba, med drugim je bila zraven ena moja znanka na praksi, pa se je sploh ne spomnim .
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 9:23:53
|
|
|
|
majda12
|
Hvala za odgovore,mi je kar lažje,ker ste ravno dosegljive še eno vprašanje,če ti porod sproži ali s tabletko ali predere mehur,a so potem umetni popadki ali se ti začnejo svoji.
|
|
|
|
RE: prisotnost ginekologa pri porodu 11.11.2006 9:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem imela 2 babici in ginekologa pri porodu. Zelo sem bila vesela, da je bil tudi gin. prisoten, saj me je spremljal celo nosečnost. JAz sem na porodno mizo prišla skorajda brez svojih popadkov. Predrli somi mehur in našopali z umetnimi popadki, ki so se takoj intenzivno začeli. Rodila sem čez eno urco
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?