|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prisotnost ginekologa pri porodu
10.11.2006 10:41:56   
majda12
Pozdravljene.MENE PA ZANIMA :RODILA BOM V SLOVENJ GRADCU IN ZRAVEN BOM IMELA GINEKOLOGA;A JE KATERA;KI JE RODILA V SG SPREJELA ENAKO ODLOČITEV IN KAKO SE JI JE ZDELO;DA PA NE BO DOLG ČAS BO POLEG TUDI MOŽ IN ANESTEZIST ZA EA:Z MALO SREČE BOMO ŽE DANES SPROŽILI POROD DRUGAČE IMAM ROK DEVETNAJSTEGA ENAJSTEGA:LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prisotnost ginekologa pri porodu
10.11.2006 11:14:08   
TONČI.
Ob meni sta bila samo moj fant in študentka na praksi. Kdaj je prišla še babca. Edino kar ti  lahko svetujem glede poroda je to, da se ne obremenjuj s folkom okol tebe. Ti misli samo na dihanje. Potem tud ne boš mislila kako te boli. Drugače  ti pa želim, da bi čim hitreje objela svojega user posted image . Pa čim lažji porod.

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2006 15:45:46   
ribica.
ko boš v akciji, te ne bo  brigalo kdo vse je prisoten, verjemi.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2006 0:19:21   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

se strinjam user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 9:00:40   
majda12
Hvala za odgovore,zdaj pa še to,včeraj me je ginekolog pregledal če sem že kaj odprta pa to še nisem,rekel je da bo najbž malo razdražil in,da je lahko malo izcetka torej danes imam sluzast rjav izcedek,brez krčev ali kaj podobnega,prosim za kakšen spodbuden odgovor.Lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2006 9:09:12   
soncek&luna
izcedek imas, kot je rekel G, ker je mal razdrazil.... sej imas rok sele cez 8 dni... ne skrbi, vse bo ok... jaz sem sla rodit brez popadkov ali kakrsnihkoli drugih znakov da bom tisti dan rodila... no, razen to, da mi je pred ambulanto zacela odtekati plodovnica user posted image

hiter in lahek porod ti zelim

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 9:13:26   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

se strinjam user posted image

Jauser posted image . Meni se niti sanja ne, kdo vse je bil tam; taprvič je bila menda polna soba, med drugim je bila zraven ena moja znanka na praksi, pa se je sploh ne spomnimuser posted image .

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2006 9:23:53   
majda12
Hvala za odgovore,mi je kar lažje,ker ste ravno dosegljive še eno vprašanje,če ti porod sproži ali s tabletko ali predere mehur,a so potem umetni popadki ali se ti začnejo svoji.user posted image user posted image user posted image      

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2006 9:57:50   
Anonimen
JAz sem imela 2 babici in ginekologa pri porodu. Zelo sem bila vesela, da je bil tudi gin. prisoten, saj me je spremljal celo nosečnost.
JAz sem na porodno mizo prišla skorajda brez svojih popadkov. Predrli somi mehur in našopali z umetnimi popadki, ki so se takoj intenzivno začeli. Rodila sem čez eno urco user posted image

(odgovor članu majda12)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2006 15:02:02   
soncek&luna
meni so dali umetne popadke v zilo oz. so mi doziral postopoma... na koncu se je izkazalo, da manjsa je bla doza, mocnejsi popadki so postajal... vse skupaj je trajalo 4 ure...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?