Pikapolonica -> Kako podaljšati pavze med dojenjem? (10.11.2006 9:46:26)
|
Ker tole je že brez veze. Lina je stara slabe 4 mesece, pa se podnevi in ponoči doji na 2,5 - 3 ure. Dobro, preko dneva me ne moti, ampak ponoči... To me pa ubija. V 4 mesecih lahko na prste ene roke preštejem noči, ko je spala v kosu 4 ure. Tako daleč je že prišlo tole, z mojo utrujenostjo, da sem začela resno razmišljati o večernem dodatku. Čeprav po drugi strani pa.... Lina super napreduje. Ob polnem dojenju, po 1kg na mesec do sedaj. In ko noče več, noče več. Zato ne vem kaj bi sploh dosegla, če bi ji po tem ko se noče več dojiti, še dodatno mleko v usta tiščala. Pa še en problem je... Tako kot ne ve, zakaj je duda na tem svetu, očitno ne ve, zakaj je flaška. Ker včeraj, ko sva ji poskusila dati na flaško vodo, niti slučajno s cucljem ni počela drugega kot ga pa žvakala v ustih. Res ne vem, kaj naj? Naj se enostavno sprijaznim s situacijo.... Saj poskušam, samo, čeprav vem, da svojih otrok ne smeš primerjati z drugimi.... me kar srce zaboli, ko preberem ali slišim, kako eni pri teh mesecih že prespijo celo noč. Ali pa vsaj 5 ali 6 ur... Si res želim preveč? LP, Pikapolonica [sm=pikapoka.gif]
|
|
|
|