Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 9:22:54
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo, malo si zmedeno napisala, ampak jaz sem to razumela kot da plod ni viden. Gestacijska vrečja je vidna, vendar v njej ni ploda. Ce si imela zadnjo M 12. 9, je se prezgodaj, da bi se plod tudi videl. Potem si noseca sele 4 tedne. Lahko je tudi kasneje prislo do oploditve, če imaš podaljšan ciklus. Tako da to ni nujno slaba novica. Saj zato pa G na prve pregede ponavadi naročajo šele po 6, 7 tednu, ko bi se plod in srček že morala videti. Meni se je to zgodilo, po izracunih bi morala biti noseča ze 8 tednov, ampak ploda ni bilo, in sem imela čiščenje. Ampak moja G je čakala do 8 tedna, tudi GV je bila že precej velika, tako da je bila prepričana, da ploda ni. Srečno! Naja
|
|
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 9:33:39
|
|
|
|
_Beky_
|
hvala ti za odgovor naj ti se povem da sem bila u bolnici 9 dni in da so 9 dan najdli plod ki sem prej napisala da je velik 13mm ki odgovarja 4 do 5 tednov danes zjutraj pa sem mela cist drugega ginekologa ki pravi da nic ne vidi in da naj pridem v ponedeljek ob osnmih na tešč da ce ne bo vidno da bom mogla iti na čišcenje zato tega ne razumem
|
|
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 9:58:27
|
|
|
|
til
|
To pa tudi jaz ne razumem čisto. No pri meni ni blo nobenih takšnih problemov ampak tudi mene je g. naročil šele osmi teden češ da se prej ne vidi ali je plod živ ali ne zaradi srčka ki začne biti šele pri 8. tednih.
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 10:04:27
|
|
|
|
Naja31
|
Aha? To je res mal čudno. Ne razumem zakaj si bila 9 dni v bolnici? Zato ker ploda niso našli? To pa res ni razlog, da te hospitalizirajo. Držim pesti, da se srečno konča.
|
|
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 10:11:17
|
|
|
|
_Beky_
|
tocno tako bila sam u bolnici ker je hormon po krvi narascal ploda pa ni bilo videti tako da sem bila u bolnici non stop pod pritiskom al je plod ali ni in koncno ko so ga najdli mi danes ginekolog rece da ni nic videti vprasal me je ce krvavim in rekla sem mu da ne pa tu bolecin nisam mela edino ko veckrat hodim na urin kot sem prej pa prsi me bolijo res nevem ker na sliki mam viden plod ampak se cist mal vid ne gre pa mi u glavo da pa se zdej ne vidi to mi ni jasno hvala za nasvete.
|
|
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 10:32:54
|
|
|
|
petraz
|
Sprva mi ni bilo vse jasno.... ampak, zakaj ti enkrat rečejo, da je plod, drugič ne Upam pa le, da se bodo stvari do ponedeljka uredile in da ti ne bo potrebno na čiščenje.... saj to si nobena ne želi, a ne!?? Bom mislila nate v ponedeljek... pa sporoči nam se bodo odločili.... p.s. Lahko pa pišeš tudi Dr. Pušenjaku na Forumu Ginekologija, na strani Med.Over.Net in ti bo tokom dneva odgovoril....
|
|
|
|
RE: ali mi lahko gdo pomaga? 10.11.2006 11:33:31
|
|
|
|
_Beky_
|
res hvala ti za spodbudo petraz se bom oglasila dr Pusenjaku sem ze pisala tko da cakam odg,lep dan vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?