Anonimen -> RE: Grobosti med seksom? (9.11.2006 19:04:11)
|
Čeprav sem v Kamasutri prebral, da so ženske na spenkanja celo dovzetne mi gre tudi na smeh ob misli na kaj takega. Grobe igrice sicer ne smatram za nekaj kar bi na jedilniku moralo biti vsakič, sem pa včasih razposajen do te mere, da svojo partnerko rad malo "ponižam" na ta način, da jo, medtem ko jo odzadaj, rahlo cuknem za lase in ji na ta način obrnem glavo toliko, da se najina jezika lahko združita. Včasih prav prija (oziroma zdaj že moram govoriti o pretekliku ker je moja noseča) ko je nabijanje ono ludnica, do fula... Aja, pa še to glede grobosti, ki je pravzaprav čista paljevina... ko mi žena grize bradavice. Uuuuh, stari, kak je to ludo... Ono med seksom, ji nastavim bradavičko pa se potem igra z njo, jo liže, sesa, potem pa ... AAAAUUUUUUUUU!!! Neverjeten občutek. Medtem ko krampanje, zarivanje nohtov in ugrize niti ne toleriram ne vem kako! Mogoče pa treba samo sprobat. Ne vem, mogoče katere kakšen grobi analni, kaj podobnega. V bistvu mam še eno neuresničeno... par prstkov tako globoko v lulo medtem ko jo nabijam v ritko. Neuresničena zato ker moja noče analno... pravzaprav moja noče več nikakor ;)
|
|
|
|