Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 12:29:03
|
|
|
|
mojcapr
|
Nisem prava Velenjčanka, ampak od blizu. Rodila pa bom v začetku aprila.
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 13:10:56
|
|
|
|
blue sky
|
Mojca, vidim, da bova obe zibali spomladi . Kaj je kaj novega v Šmartnem?
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 9.11.2006 17:03:22
|
|
|
|
piškotka
|
Tudi jaz sem iz Velenja.
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 10.11.2006 7:24:12
|
|
|
|
blue sky
|
Piškotka, no, me veseli, da res nisem edina Velenjčanka tukaj. A mogoče veš, kje poteka materinska šola - v ZD?
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 10.11.2006 14:46:30
|
|
|
|
barmaz
|
Tudi jaz sem Velenjčanka, čeprav sedaj že par let živim v Šoštanju. Smo te pograšele na telovadbi v rdeči dvorani o kateri je bil že govor na tem forumu. Materinska šola poteka v ZD (sejni sobi) in sicer je datume možno dobiti v ginekoloških ordinacijah. Jaz imam rok 4.2. in bom šla v materinsko šolo decembra. Sicer sem jo obiskovala že pri prvem otroku, a nič ne škodi vse še enkrat slišati. Prijaviš pa se lahko tudi na telovadbo na fizioterapiji v ZD. Jaz sem se za december. Lp
|
|
|
|
RE: Je tukaj kakšna Velenjčanka? 13.11.2006 7:29:37
|
|
|
|
blue sky
|
Barmaz, res je, da ne hodim k telovadbi v RD iz enega samega razloga - ob sredah delam do 17h. Škoda, da telovadbe ni kakšen drug dan. V materinsko šolo bo tudi treba počasi, sploh jaz, ki sem prvič . Za telovadbo na fizioterapiji pa sploh nisem vedela. Moja G je rekla, da takšne telovadbe zaradi premalo udeleženk ni več v ZD. No, se bom še pozanimala kar pri njih. Res je, da vsak dan po službi hodim na sprehode, ampak telovadba mi pa tudi ne bi škodila . Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?