|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada in jemanje Stediril - m
8.11.2006 16:05:25   
Nasy
Ginekologinja mi je odkrila pregrado in mi predpisala te tabletke, zdaj pa ne vem, kako jih sploh jemljem, ker pač v tem primeru ne gre za jemanje zaradi kontracepcije. Nikoli niti nisem jemala kontracep. tabletk. Včeraj sem imela abrazijo, zdaj pa ne vem, naj začnem tabletke kar takoj pit? G je rekla, naj začnem takoj, pa ne vem, naj par dni počakam? Napotnico za odtranitev pregrade že imam, moram se pa iti tja naročiti osebno, tako mi je svetovala G.
Ker vem, da nas je veliko takih, ki se spopadamo s temi težavami, bi bila zelo vesela, če mi zna katera svetovati. Ne potrebujem kakega moraliziranja, da vse piše v navodilih, sem že tako dovolj na tleh..
Hvala

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrada in jemanje Stediril - m
8.11.2006 16:19:20   
hubi
Pokliči ginekologa in ga vprašaj. Vsaka ženska je specifična in tukaj gor ni nobena dovolj strokovno usposobljena, da bi lahko predpisovala terapije.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 17:18:36   
andrej77
jao jao... dejte vsaj do konca prebrat...

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 18:07:47   
2 Sraki
Jest več ne vem kako se je reklo tabletam, ki mi jih je prdpisala pred operacijo, če so to slučajno take kot moje, potem so to tablete, ki pripravijo telo, da potem operacija bolje uspe, jest sem jih jemala se mi zdi ene 14 dni pred operacijo, lahko pa jih tudi dlje. Vsekakor pa pokliči ginekologinjo, kaj so to zaene, da ne bo slučajno kake pomote. Če pa se greš naročit, pa lahko tudi tam vprašaš, ti bodo morda tudi tam povedali.

Uspešen poseg ti želim in brez strahu, ni nič hudega, samo malo si zadet en danuser posted image user posted image user posted image !

Aja pa še to, na operacijo lahko kar precej časa čakaš, jest sem ene tri mesece, pa bi skor se zgodil, če ne bi tolk težila, da hočem čimprej zanosit, da bi jo imela šele v pol leta. Tako da bodi tečka!!!!!user posted image

(odgovor članu andrej77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 22:52:23   
til
Tudi jst sem mela te težave in sem isto dobila te tablete.Če se dobro spomnim sem jih pojedla okrog petnajst ena gor dol. To so tablete, ki di jih da g. zato da ti lažje opravijo poseg mislem da se ti nekaj zmehča pa ne vem več kajuser posted image !

Sam kokr se spomnem je meni G. rekel toliko časa jih jejte in potem pokličite in se naročite tko da jst sem bla takoj na vrsti ( v Trbovljah ). 

Upam da se bo to uredilo in ti želim čimprej enega majhnega navihančka ali navihanko!Pa srečno!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2006 4:22:04   
Anonimen
te tablete preprečijo ovulacijo in  zato ohranijo maternično slutznico ali steno tanko. To pa je potrebno, da se vidijo vse napake, kot je npr. pregrada. Vsaka, ki gre na histeroskopijo dobi te tablete, ker se ne ve za točen datum operacije in za točen dan ovulacije. če si v manjšem mestu in ti bojo tam delali operacijo prideš an vrtso takoj, če pa  boš šla an operacijo v lj, se boš pa načakala. Potrebno je poklicat, da se naročiš, potem dobiš vsa navodila in ti dajo številko, povejo, katero menstruacijo (ponavadi prvi dan M) oz kateri mesec moraš poklicat in takrat spet pokličeš, da ti dajo točen datum operacije. Jaz sem začela iste tablete jest, ko sem drugič poklicala, da sem dobila točen datum in takrat sem jih jedla nekje 14 dni. Lahko pa jih ješ že ko prvič pokličeš, tako kot ti je tvoja G povedala, ješ jih ap kot, da bi hotela biti zaščitena, se pravi kot kontracepcijo. 

(odgovor članu til)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?