|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamudila bova dneve
8.11.2006 13:40:48   
taja1
Pozdravljene,

Danes sem zelo zalostna.

Moji dnevi O so drug teden, sem se ze veselila. Danes pa sem izvedela, da moj mozek odpotuje in ga cel teden ne bo.user posted image

Je tudi on zelo zalosten, ampak gre sluzbeno in ne more odpovedat.

O bo po izracunih 17tega, on pa 13 zjutraj gre user posted image user posted image user posted image

Ali mislite, da je sploh kaka moznost, da kaksen paglavcek prezivi do 17 tega, ce ga napadem preden gre?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa res nimam srece s mojim user posted image . Mogoce sem prevec neucakana ampak jaz kar ne morem vec cakat.
Sedaj se bo se za en mesec zavleklo.

Imate kaksno tolazilno besedo zame?

lp
Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamudila bova dneve
8.11.2006 13:45:45   
Anonimen
Sej ni 100% da boš mela O ravno drug tedn. Pač bodta pridna predn gre pa k prideuser posted image .
Nikul ne veš kdaj rata!
Midva sva že tri mesece k je O ful pridna pa nč, tku da to ni glih neko zagotovilo.

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2006 13:55:21   
2 Sraki
Se strinjam, bodita pridna prej in potem, pa se mogoče še vseeno kaj prime. Sicer pa glede na računanje dnevov se jaz 100% ne bi zanesla, kdaj nastopi O je bolj zanesljivo, če gledaš na sluz in na telesno temperaturo. Pa tudi vsak mesec ni nujno točna, včasih malo prej, drugič kakšen dan kasneje.

Naj čimprej uspe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2006 14:01:04   
PBJ
Semenčeca preživijo tudi 5 dni, tako da lahko rata.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 14:07:32   
Klarita
Taja1, tudi jaz sem ugotovila, da imam O prej kot po izračunih, tako da čist možno, da naredita user posted image  preden gre. Kar bodita pridna, upanje umre zadnje.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2006 14:10:03   
Felicity
Ne bit žalostna!
Vidva pridno delajta na user posted image  tudi ko ni O, boš videla da boš kmalu tudi ti user posted image .

In med delom, ni treba razmišljat, ali sedaj bo ali ne. Boš vidla da bo, in to kmalu.user posted image

Držimo pesti!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2006 14:50:33   
mika
taja in ostale, ki se trudite na user posted image , pozabite na ovulacijo in menstruacijo. z vašimi dragimi lepouser posted image pa boste videle, da bo ratalo. pa sej same veste da psiha velikokrat naredi svoje. jaz sem bila prepričana, da ne bom zanosila in se s tem sploh nisem ubadala, dokler nisem padla v nezavest....user posted image user posted image

držim pesti zauser posted image aluser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2006 17:15:50   
florita
Oj!
Ne se sekirat midva skoraj vedno zamudiva kaksen dan O. ker pac mojega ni vedno doma, saj ima tak siht da je vsak teden odsoten 2-3 dni. Pridno user posted image in pa potem user posted image  če bo slučajno hotu še kam:)). Bo ratal!!!
Držim pesti!!!

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2006 17:22:18   
Pupa*
Taja1, res se ne obremenjuj s tem, vidva pridno user posted image do takrat, ko user posted image  gre, pa nikoli ne veš... mogoče se pa prime...

tako kot je rekla Mika, pozabimo na ovulacijo in sproščeno v nove zmage... dr. Pušenjak svetuje "odklop" in pravi, da spermiji itak preživijo od 3-5 dni, ženska pa lahko pravzaprav zanosi kadarkoli v ciklusu, morebiti le prva 2 ali 3 dneve menstruacije takorekoč ne... hja, zelo smo si različne, torej ni kar tako za obupat...

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad v resnici tudi našel.

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.11.2006 19:52:02   
pot
Poskusita lahko vseeno, če se bo kaj prijelo ali ne, pa bosta še videla. Ne se sekirat že zdaj. Vidva se raje predajta užitkom, pa bosta otroke delala drugič, pa še bolj prijetno bo in manj pritiska bo na vama.
Vse je odvisno od kvalitete semena in ph tvoje nožnice, ki omogoča dolgo bivanje malih korenjakov. user posted image Sploh se ne sekiraj, O bo še veliko.

(odgovor članu Pupa*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2006 21:21:06   
soris
Ti ga kar napadi user posted image preden gre. Mogoče pa se bo našel kakšen trdovratnež, ki bo vztrajal user posted image , da boš čimhitreje   user posted image .
Lep pozdrav

"Pri nas smo vsi lepi: nobenega ogledala pri hiši ni. Pa se gledamo samo v mamine oči."(N. Maurer)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2006 13:57:45   
taja1
Hvala punce za toliksno podporo! Zaradi vas je vse skupaj veliko lazje.

Saj veste, da je tezko vse skupaj odmislit, ker bi tudi jaz rada cimprej svojo user posted image .

Drugace pa z user posted image  hopsava zelo pogosto in med hopsanjem nimam casa misliti na user posted image .

Je pa res, da mi ves preostali cas ne gre iz misli. Parkrat sem celo sanjala, da sem imela malo strucko.

Potem pa spet pomislim - kaj pa ce je nikoli ne bo. Kaj pa ce sva ravno midva med tistimi 25%, ki jim ne uspe...

Saj vem, da sem na case crnogleda, ampak zagotovo kdaj pa kdaj vsaka pomisli tudi na to. Nimam prav?

Nic ne smem biti crnogleda! Nic puske v koruzo - na juris in upajmo, da so paglavcki trdozivi!

Pa lep pozdrav!

(odgovor članu soris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.