Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 12:08:59
|
|
|
|
Mina1
|
Hitro na občino, ti naredijo dvojnik oz. ti ga sprintajo in to je to, reci da se ti mudi zaradi vrtca.
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 12:29:28
|
|
|
|
Tinca7
|
Sej lahko tam napišeš na obrazcu, da jim dovoliš vpogled v tvojo odločbo na DURS-u. Preberi navodila (piše pod rubriko VIII).
|
|
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 12:33:09
|
|
|
|
ona
|
Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbe
|
|
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 13:00:51
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbe Ja no sej, to odločbo rabim....sem se narobe izrazla
|
|
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 13:18:35
|
|
|
|
lukec
|
K vlogi ni treba dodajati nobenih prilog, ker lahko samo podpišeš dovoljenje, da podatke pridobivajo sami.
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 13:25:50
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec K vlogi ni treba dodajati nobenih prilog, ker lahko samo podpišeš dovoljenje, da podatke pridobivajo sami. A resno? Prvič to slišim
|
|
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 8.11.2006 20:24:56
|
|
|
|
lelaval
|
Ma kaj ti rabiš odločbo o odmeri dohodnine,ker za vrtec rabijo kopijo odločbe in ne obrazec!Boš mogla it kar na davčno,da ti izdajo novo kopijo odločbe Moj jo je tudi par let nazaj zgubil. Na Davčni je dobil duplikat in dobre 3 jurje kolekov je moral priložit prošnji.
|
|
RE: Odmera za dohodnino 2005... 9.11.2006 19:34:48
|
|
|
|
ona
|
Naj samo opomnim predhodnico!K vlogi je treba še vedno dodat vse kopije,ki jih zahtevajo,razen,če še nisi katere odločbe iz davkarije prejel do tega datuma
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?