ircica -> RE: NoVeMbErKe 2006 (13.2.2007 18:13:29)
|
Danes sem pa tako jezna na svojo mamo, da bi kar sikala. Mali je prehlajen, nosek ima čisto smrkav, spali smo vsi trije slabo, ves dan že joče. Končno je malo zaspal, sem odprla mejl in videla, da mi je poslala reklamo za zdravniško hujšanje. Hvala, mama, danes sem pa res potrebovala še opomin na to, da mi je večina kril še zmeraj pretesnih. Ker se ne spomnim na to vsak dan, ko iščem, kaj naj si oblečem na sprehod. Ubogi Kostja, danes sem pa napadla njegov nosek z vsem, česar sem se spomnila - vata v fiziološki, Niveiine ampula, aspirator in še fancy aspirator, ki ga priključiš na sesalec (in je ob njem še najmanj tulil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Ni čudno, da je končno omagal. Samo, da bi danes spal. Včeraj je prespal v najini postelji, ker se je zaradi noska zbujal na 20 minut in se mi ga enostavno ni dalo vsakič potem pol ure uspavat. Mi je zmanjkalo repertoarja uspavank. Sem še zdaj čisto trda. Punce, kako je s tem? Če je fant smrkav, naj ostanem z njim notri ali grem na sprehod? Vreme je sicer grdo, pa še gripa razsaja, baje.
|
|
|
|