Kako iz folije odstranit barve za tekstil? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> Kako iz folije odstranit barve za tekstil? (8.11.2006 0:05:43)

Sestra je kupila Fashion pen od Javane, da bi neke crke in roke prilepla na majce. Z belo barvo je to narisala na prosojnice in zdej to ne gre dol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Barve so na tisto foro, da najprej narises na plasticno folijo, odlepis, das na tkanino in polikas cez povoscen papir.

Kako tega hudica dol spravit? O tem, kolk je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ker se je tolk zezala s tem in tolk dnarja stran vrgla rajs ne bi ...

LP, Riba




vesna.com -> RE: Kako iz folije odstranit barve za tekstil? (8.11.2006 7:40:53)

Saj ne bom velik pomagala,ampak drgač priporočam deco tax.Naj poskusi malo s fenom prej,da se mal zmehča.Sam ne preveč da se ne strga.




mala maja -> RE: Kako iz folije odstranit barve za tekstil? (8.11.2006 7:41:43)

[sm=ribica.gif]jaz sem že zadnjič razlagala da ne delajte slik na prozorno folijo(srajčke) ker ne gre dol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Delajte jih na prozorno PEKI folijo v obratni smeri narisane(sploh črke-ma kako se že reče narobe obrnjene od zadaj naprej)  pol pa kar preko peki folije polikaš na majčko.

Upam da ji uspe spravit dol slikico. Proba naj jo dati malo na radijartor ali pa s fenom malo popihat da bodo tople barve ker ponoči so se ohladile. Tud te barve pokajo če so mrzle tako kot une za na steklo, pa prav tako jih je težko dol odlepit če so "mrzle".

Pa vso srečo...




Stran: [1]