Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pokazal mi je pa eno čudno zadevo. V bistvu če ne pogledaš dobro je 1 ful debela črtica - če pogledaš bolje je vmes 1mm placa. Sm šla gledat BC mini ki mi je pokazal prihod moje hčerke in tam sta 2 črtici tok narazen kot nej bi ble in pa široke isto kot je zdej ta 1 sama oziroma je vmes 1mm belega prostora......Kaj je zdaj to? Test sm nardila čist tak ko ga je treba...hmm....Ma kera kako tako izkušnjo mogoče? Upam da me ne bo prehitela in bom lahko spet testirala
mislim, da je kar velika verjetnost, da si dejansko noseca. Upam, da si res in drzim pesti , Tudi meni je pokazalo ze prvi dan!!
Ti pa priporocam, da naredis nov test, ker je lahko tudi star test in kaze nepravilno...
Zdravo punce! Samo toliko da vas pozdravim. Poleg naše žabe nimam nič kaj časa, da bi se javljala... v službi pa tudi ni časa... Vendar pa pogosto mislim na vas. Ko bo Alina malo večja pa pridem tudi na kako srečanje, ko bo babi varstvo prevzela.
Evo naše žlehnobice...
Jaz se vračam na vaš seznam čez kako leto in le glejte, da bom na njem sama in osamljena in boste že vse srečke ali pa sveže mamice... Res vam iz srca želim, da vam uspe!!!
Lep dan!
Saj bi še večkrat klepetala, a sem v službi poredko sama, doma pa tak ne pridem do računalnika, ponoči pa nobena ne klepeta... Saj bo boljše... Bo v službi zdaj tudi bolj umirjeno... pol pa si bom utrgala kakšno minutko časa, da vidim kako ste...
Vsem pošiljam polno pozitivne energije in resnično upam, da bom naslednji krog tekla sama...
Ojla drage moje čveke Pa sem nazaj im spet med vami. Imela sva se finooooo, ažal je dopust prehitro minil. No sicer sem še do 15. fraj, ampak oddiha v toplih krajih pa je konec.
Tinamiška dobrodošla spet men (ne)čakajočimi in želim ti, da boš kmalu med
Katja271 (8.7.)
pilotgirl (12.7.)
šemalo (20.7.)
urska25 (22.7.)
sky77 (25.7.)
poki5 (1.8.)
anja31 (6.8.)
stunfek (12.8.)
ur+sa (14.8.)
monikap (15.8.)
SM10 (16.8.)
biba77 (19.8.)
tinkamiška (19.8.)
bumbum (30.8.)
ZDRAVLJENJE:
hati
anne31
Elysabeth
Ona78
pika74
pani
ronni
girly
Ninika1
čveka
saby
nati
MOŽGANI NA OFF IN ODLOŽITEV NAČRTOVANJA
UnderEja
Azaleja
jasny
MašaS
tajči84_
cocki
ribica74
mojca9000
sbap
FrizerkaRR
SEZNAM tistih, ki me mesec dni ne obvestijo, ali je prišla ali ne
pupica25 (18.1.)
mateja80 (23.1.)
ana2007 (30.1.)
daga11 (16.2.)
tasi81 (18.2.)
gabrijela (23.2.)
sarica3 (5.3.)
puhica13 (10.-13.3.)
čačka (15.3.)
valery (31.3.)
perlica (5.4.)
baguSka (12.4.)
jadrnica (25.4.)
špela100 (??)
Larisa69 (10.6.)
Lupita (14.6.)
MARTINŠČICA (14.6.)
nov03 (27.6.)
Držim pesti za vse, ki ste se preselile na OFF, da se čimprej vrnete na seznam.