puhica13 -> RE: (ne)čakajoče na.... (8.2.2007 20:25:13)
|
stunfek, kar se O tiče, mi je vse skupi malo čudno. jaz je nikoli nimam takrat, ko bi jo morala. januarja naj bi jo imela 23.1. vem pa da je bila BT povišana in sluz jasna že sigurno en teden prej.Ker sem bila ravno ta dan pri G, mi je povedala da je že zdavni mem!! HALOO. decembra sem jo imela 5. dni kasneje, kot bi jo morala. Ko sem z G. govorila o tem, zakaj jo nimam nikoli vsaj približno na iste dneve, pa mi je lepo povedala, da je za to močen razlog sprememb v telesu, npr. si živčna, napeta-to baje ful upliva na to, če si slučajno prehlajen, se baje vse premakne, največji razlog pa so hormonske motnje. Ok pri meni je tako, ker imam že itak neredne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Če imaš povečano BT in sluz, potem se ti sigurno začenja O, tako, da takoj ko bo ¨očka ¨ prišel domov, stopi v akcijo. A ja pa še nekaj-tole zanašanje na izračunavane datume O ni nikoli zanesljivo. Sej veš, telo ti pove kdaj imaš kaj in kdaj ne. Tako da kar pridno slončkajte!
|
|
|
|