|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira pediatra
7.11.2006 21:30:10   
frufru
Mogoče malo prehitevam, ampak bi vseeno rada vprašala, kdaj je potrebno izbrati pediatra. A takoj že v porodnišnici ali kasneje. Če je katera mamica iz NM konca, jo prosim, če mi lahko svetuje pri izbiri.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira pediatra
7.11.2006 21:39:08   
mml
Pediatra v principu izbereš, ko prideš domov iz porodnišnice. Nam je nekaj nasvetov dala patronažna ob prvem obisku, čeprav sem bila že prej odločena, koga bom izbrala. Včasih zna bit problem (sploh pri zasebnikih), da imajo že izpolnjeno kvoto in ne jemljejo novih otrok, razen če je pri njih že starejši bratez ali sestrica.

Lepo uživaj še zadnje tedne user posted image .

p.s. mi imamo doma tudi decembrsko user posted image  in ti povem, da so to super otroci user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2006 22:47:38   
Katrin
Midva sva izbrala pediatra še predno se je najina user posted image  rodila, prvi pregled pa imaš nato pri enem mesecu.

Srečno user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2006 23:25:27   
munip
Fajn je, da se že prej pozanimaš, katere pediatre v vašem koncu priporočajo, s katerimi so starši zadovoljni. Jaz sem še pred rojstvom klicala in prosila, če lahko "rezerviram", kar se sicer seveda ni dalo, je pa sestra rekla, da si bo zabeležila, da sem klicala in naj nato kar takoj iz porodnišnice pokličem. Ker je sin februarec je bila pediatrinja (dela s koncesijo) še frej (vsako leto morajo vzeti določeno število novorojenčkov). Skratka, ne čakaj na porod, dobi podatke, imena in tel. št. že perej, da boš lahko po rojstvu takoj šla v akcijo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2006 7:57:17   
Bonnie_RR
Pri nas je tako, da pač pokličeš za termin 1. pregleda dojenčka (naj bi bil okoli  6 tednov) in se obenem odločiš, katerega pediatra bo imel tvoj otrok. Jaz sem nekaj dni prej poklicala tja, dobila vsa imena in se pozanimala, kakšen je kdo in se potem na tej podlagi odločila.
Do zdaj sem zelo zadovoljna z izbiro.user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2006 7:04:30   
frufru
A katera ve, kateri pediatri v NM še sprejemajo oz. kateri so v redu?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2006 14:55:50   
Strawberrie Cherrie
Nam je tudi patronažna svetovala -> in itak je bila tale pediatrinja moja prva izbira, tako da user posted image user posted image ...sem se pa naročila in imamo posvetovalnico pri 3tednih.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2006 15:28:11   
ČebelicaMaja
Jaz sem se hotela naročit, ko je bla naša stara 14 dni (prvi pregled je pri 4 tednih), pa so bili v Lj. vsi t.i. "dobri" pediatri, že povsem zasedeni, so mi celo malo očitajoče rekli, da se sicer mamice naročajo že kakšen mesec pred PDPjem...no, potem sem imela pa veliko srečo, da so me vzeli (čeprav z negodovanjem) pri zdajšni pediatrinji v ZD in sem zelo zadovoljna. Ampak pri naslednjem otroku zagotovo ne bom več toliko časa čakala...ker je šlo kar nekaj živčkov... moje mnenje- naroči se čimprej! 

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2006 21:22:08   
domci
Nam je tudi patronažna svetovala in sem full zadovolna je super pediatrinja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2006 11:19:35   
sanjula
frufru, mislim da sprejema še dr. Penca. Super pediatrinja, veliko se pogovarja in kar je pomembno - vzame si čas. Nas so napotili k njej, ko smo prvič prišli na pregled. V ZD greš na oddelek za predšolske otroke, poveš da greš na prvi pregled in te napotijo k pediatru, ki še sprejema oziroma prej še pokliči, da ne boš čakala predolgo. Po prvem obisku še ni nujno, da izbereš pediatra, pač pa ti povejo, da se moraš ob naslednjem pregledu opredelit za enega. Vsaj tako je bilo pri nas. Dr. Penca pa je res super pediatrinja, za ostale nisem slišala toliko pohval.user posted image

< Sporočilo je popravil sanjula -- 27.12.2006 11:21:23 >

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

RAZGLED
10ka

Kakšen razgled bi najraje imele iz svojega bivališča?

Na morje (72%)

Na gore (23%)

Na staro mestno jedro (4%)

Na avtocesto (1%)

Število vseh glasov: 566

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!