Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:16:14
|
|
|
|
rija
|
Mislim, da ma tvoj kar prav. Jaz bi mojemu 10 mesečniku najraje kar zakonsko posteljo kupila.....
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:17:02
|
|
|
|
smokvica
|
mi je zelo žal samo v tem primeru dam prav nasprotnemu spolu,ti samo poskrbi da mu bo sobica domača,kake slikce obesi pa igračke ,pa če maš možnost mu daj not kak radio za pravljice in bo užival,brez skrbi.
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:36:21
|
|
|
|
Tasika
|
Ne me basat, a res tako zgodaj. Jaz sem bila pa prepričana da tam do enega 4. leta ne. Bom drugič prej na RR prašala preden se z lubijem potolčeva. Če ima pa še katera kakšno mnenje (takšno ali drugačno), pa hitro pisat.
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša bo stara 23 mesecev pa jo namervava dati v kratkem( v roku enega meseca) v veliko posteljo.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:47:54
|
|
|
|
trixi
|
pri nas je bla pa ena taka hecna situacija,namreč naš tamali naj bi spal v košku.Pa je spal pri nama na sredi.Potem je zrastel,smo mu zrihtali otroško postljo,pa je spal pri nama na sredi.Smo bili tako kot črka H-midva tiste črtice pri strani on pa tasrednja počez.Pol je pa mojmu šlo že mal na ...,ker on vendar hodi v službo pa mora bit spočit naslednji dan bla bla bla.Je kupu novo postljo, jogi za tamalga pa se je on pobral spat v otroško sobo No in potem jaz en lep dan to postljo od oziroma od postiljam pa pravi tamali:A posodi meni tata njegovo posteljo?Jaz nazaj da saj je to njegova postlja pa da tata si jo je sposodu od njega itd v tem stilu in konec debate do večera ko je bil čas za spanje.Je tamali SAM zavil proti svoji sobici in od takrat spi sam v veliki postelji brez varovala,samo povšter ma pri strani,pa je samo 1x dol padu ni bilo nič hudega.In to je bilo lani,ko je bil star dve leti Je pa mel gor rjuhe od medvedka Puja,če je tudi to kaj pomagalo Zdaj se pa pride mal pocartat vsake tolko,ma to še tavelika(skoraj polnoletna)
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 14:50:03
|
|
|
|
MarijaPo
|
Moja hcerka ima ze sedaj svojo sobico (stara je 5 mesecev) in v njej zelo rada spi (spi seveda v majhni posteljici), ko bo stara tam malo manj kot 2 leti (glih tok kot tvoj ta vecji) bo verjetno (ce bo sreca) dobila sestrico ali bratca in jo bomo selili v veliko posteljo. Saj, ce namontiras uno varovalo, ne bi smelo biti bistvene razlike.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 15:05:44
|
|
|
|
petraz
|
Tudi midva se se odločala, kdaj ga bi dali v veliko posteljo.... Odločitev je padla, da takoj ko se preselimo v stanovanje, gre Anže v svojo sobico... to bo tam pri 2. letih. Namreč tudi mi pričakujemo januarja novega člana in tako ne bo več prostora, da bosta oba v spalnici..... razen, če še Anže ne bo hotel sam spati v svoji sobici, si bomo morali nekaj zmisliti... ampak imamo še čas pol leta...
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 15:11:10
|
|
|
|
Erdbeere
|
Pri nas je šla tavelika v taveliko posteljo sedaj pri stirih letih, v svoji sobi je pa spala od 3 meseca. Tamali pa spi tudi v "svoji" sobici od 2 meseca. SKratka otroka sta v otroški sobi midva pa v spalnici. Jaz bi na tvojem mestu tudi taveliko prestavila že sedaj. sej pri nas če bi bila prej potreba bi šla pa prej ...aja pa naša ima posteljo kot pograd narejeno, tako da je ona zgoraj, Žiga pa v posteljici z ograjco spodaj.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 15:13:33
|
|
|
|
BarbaraE
|
Mi tudi nameravmo še pred prihodom novega člana, našo princesko navaditi na novo "ta veliko" posteljo. Zdaj sicer tako ali tako pri nama spi, ker jo tja dajem za uspavanje, potem je pa bog ne daj ne morem prenesti v tamalo posteljico. Tako bomo nabavili taveliko in bo začela spat tam, če se bo ponoči zbudila, bom šla jaz k njej in ne ona k nama. Do zdaj to ni bilo mogoče, ker se jaz nekako ne morem stlačiti v tamalo posteljico.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 15:56:13
|
|
|
|
Lana_s
|
Midva sma našo dala v svojo posteljo in svojo sobo pred približno mesecem, ko je bila stara 16 mesecev. Tudi zato, ker ta mesec pričakujemo še enega člana in ne bo prostora za vse v spalnici. Navadila se je brez problema, postelja nima nobenega varovala in lepo spi. Mislim, da za vašega tudi ni prehitro.
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 17:12:01
|
|
|
|
LORELAJ
|
Moja ta velika ima dve leti in pol pa od 10 meseca spi v svoji sobi in že 8 mesecev v taveliki postelji. Navadila pa se je brez problemov. Pri naši najmlajši, ki bo imala 1 leto računam da jjo bom ob selitvi, ki naj bi bila do konca leta - upam, da bo ratalo- dala kar v taveliko posteljo. Bosta pa obe spali v isti sobi tako da upam da ne bo problemov.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 18:32:54
|
|
|
|
k1
|
naša je stara 21m in že 4dni spi v veliki postelji, brez varovalne ograje. drugače pa spi sama v svoji sobici, odkar je prišla domov.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 21:13:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je šel v "normalno" posteljo pri 15 mesecih in se takoj zaljubil vanjo . Niti varovala nima, pa je do sedaj le 2x dol ubrisal.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 21:17:26
|
|
|
|
nincy
|
Lara spi v veliki postelji že od 10 meseca, ker jo preprosto obožuje in ni šans da bi še spala v mali.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 7.11.2006 21:55:17
|
|
|
|
Pupica
|
Tia je šla v svojo veliko posteljo pri letu in pol(18 mes) pri 19 mes je namreč dobila bratca, in on je podedoval njeno posteljo. Spi od takrat brez problemov ima le varovalo(kovinska palica, malček dvignjena).Ene 3 x se je naredilo, da je "padla"z kako nogico pod palico.Seveda smo takoj rešili, sedaj pa se je navadla, in sploh ni problemov.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 8.11.2006 12:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi naša je šla pri 2 letih v veliko posteljo, ker bomo tamalo potrebovali, pa od prve noči super spi, pa še stokrat lažje je vse, ker je ni več treba dvigovat čez planke.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 8.11.2006 12:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja hit v tavelko, čimprej da se navadi predno pride novi član. moja je v tavelki od leta in pol!
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 8.11.2006 12:23:57
|
|
|
|
kepica
|
Naš je pri letu in pol dobil svojo sobico in že kar v štartu sva mu kupila posteljo 120x200. Zraven sva kupila še varovalo in se vse skupaj super obnese in se mi ne zdi, da sva ga dala prezgodaj v tako posteljico. Še celo zelo zadovoljen je bil, ker ima tako veliko posteljo in od prve noči spi v njej kot angelček.
|
|
|
|
RE: Kdaj v veliko posteljo? 8.11.2006 12:29:16
|
|
|
|
beba76
|
Naš je šel v ta veliko pri 16 mesecih in spi v njej kot je treba, prej pa se je v kinderpetu kar naprej zbujal. Ne vem, mogoče se je pri obračanju butal v ograjo in ga je to motilo . Ima pa zaščitno ograjico, a bi menda tudi brez nje ne bilo problema. Na tleh mamo itak še koco dano, če bi slučajno poleg ograjice dol padel.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?