Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 10:03:45
|
|
|
|
Mina1
|
Ja nevem no, kako nova vloga, jaz bom tole sprintano in poštempljano oddala jutri osebno v računovodstvu, tako piše v našem vrtcu Mladi rod.
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 10:03:55
|
|
|
|
Baby
|
Nič ne vem o tem, ni nobeden nič rekel.
|
|
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 11:04:23
|
|
|
|
BarbaraO
|
Obrazec je res nov, vendar so spremembe minimalne. Prodajajo jih pa že nekaj časa, ker sprememba ni nastala pred kratkim. V vrtcih opozarjajo zato, ker smo zadnje obrazce oddali pred enim letom. Takrat so bili pa še stari (oz. so sprejemali še ta stare). Če imaš doma še kopijo starega obrazca, ga primerjaj s tistim na internetu, pa boš videla, če je kaj drugačen.
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 11:07:11
|
|
|
|
Mina1
|
Torej, če prav razumem, je tale internetni obrazec o.k., kajne?
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 12:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da je.
|
|
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 12:36:57
|
|
|
|
Una
|
A lahko kdo pripopa link od tega obrazca na netu, prosim? Tnx.
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 7.11.2006 13:44:48
|
|
|
|
trixi
|
Jaz sem ga glih učeri osebno nesla,je rekla,da se res obetajo neke spremembe pa da bojo poklicali, če bojo še kakšne podatke rabli.Ma saj še sami ne vejo kaj bi radi Aja pa obrazec je glih tak ko uni na netu,se ga še spomnem,sem ga pa kupila v papirnici. sončen pozdrav s Primorske
|
|
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2006 10:50:02
|
|
|
|
Una
|
Mina1, najlepša hvala
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2006 11:35:23
|
|
|
|
Katrin
|
Jaz sem ravno prejšnji teden oddala vlogo (osebno), pa mi ni nihče nič rekel lp, katrin
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 12.11.2006 18:16:38
|
|
|
|
Jutra
|
Jaz sem kupila pred dvemi meseci še star obrazec in ga oddala pred nekaj dnevi. V vrtcu ni bilo nobene pripombe. Drugače pa so rok za oddajo vlog podaljšali do konca leta. Poleg tega naj omenim, da podatki o premoženju, ki jih morate vpisati v vlogo, nimajo prave zakonske podlage!!! Če bi šli pogledati zakon in vsebino predvidene vloge, v njej še ni tega dodatka. Tako, da nas tukaj malo nategujejo.
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 13.11.2006 12:38:26
|
|
|
|
Tasika
|
Jutra, nimajo podlage v zakonu, imajo pa v pravilniku.
|
|
RE: Nova vloga za znižano plačilo vrtca 13.11.2006 15:44:38
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem oddala na občini in je rekla, da bo res nova vloga, spremembe pa se najbolj tičejo s.p.-jev. in bo treba še enkrat ker pa se še niso zedinili kaj hočejo, tudi še ne vedo, kakšne bodo spremembe in niti kdaj bodo to vedeli
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Splav - da ali ne?metimenkaAli bi oz. si že naredila splav?Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (
19%)
Da, sem ga že naredila. (
14%)
Da, več kot enkrat. (
2%)
Da, več kot trikrat. (
1%)
Nikoli ga ne bi naredila. (
45%)
Drugo. (
19%)
Število vseh glasov: 623Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!