Katera barva? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

sneška_ -> Katera barva? (7.11.2006 9:00:04)

Hočem prepleskat kuhinjo in cela kuhinja je bela  in občutek imam da se kuhinja čisto izgubi v belini.Bela kuhinja bele stene pa ni zanimljivo.Ploščice so  sitnega dekorja  na krem in na svetlo  rjavo. Jedilnica pa je z stekleno mizo in rdeče stole in prosim vas za mišljenje ker res nočem nekaj naredit pa pol da mi ni všeč. 

Anonimen -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:05:26)

Jaz imam tudi kuhinjo belo eno steno pa rdečo(prebarvana z pralno barvo). Pa v jedilnici imam tudi eno rdečo steno.
Je pa večini ta barva premočna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Če ti niso všeč taki kontrasti, bi jaz na tvojem mestu dala nežno marelično barvo ali pa toplo barvo vanilije. Odvisno kakšne imaš druge barve v stanovanju.

Anja25 -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:06:11)

Oranžna in tu in tam kakšna bela in rdeča črta. (rdeči stoli, bela kuhinja).

Mina1 -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:08:20)

Jaz sem že videla belo kuhinjo, ena stena je bila travnato zelena, druga oranžna, pa ti povem, da je fajn zgledalo.

Ali pa tako, kot je že ena pred mano napisala: barva mrelice, vanilije, morda pistacija zelena.

Anonimen -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:23:59)

Če imaš rdeče stole, potem bi mogoče lahko malo kombinirala belo, rdečo in sivo. Po kakšnih ploskvah.

Mina1 -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:31:28)

Spregledala sem, da si napisala za rdeče stole, torej mora biti notri definitivno "rdeča nit", če me razumeš.

sneška_ -> RE: Katera barva? (7.11.2006 9:38:46)

Hvala  za odgovore  Karin pa Splišni dale ste mi dobro idejo
Ja kaj čem ko brez svetovanja ne gre

Anonimen -> RE: Katera barva? (7.11.2006 13:22:28)

Uf..če je vse belo in stoli rdeči je obvezno treba nekaj rdečega vpeljati. Ni nujno, da je stena rdeča, lahko imaš rdečo posodo, vaze, okraske, serviete, svečnik, sveče, rože, nože,.....karkoli. Meni bi sicer rdeča stena z rdečimi stoli in ostalo v belini izgledalo ful dobro!

Stran: [1]