|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močne bolečine od brcanja
6.11.2006 17:51:39   
Anonimen
Sem pri koncu šestega meseca nosečnosti pa me zanima, če je normalno, ker imam zelo grozne bolečine v spodnjem delu trebuha? Bolečine se pojavijo ob brcanju moje user posted image , vendar imam občutek, da mi bo pogledala ven tako zelo siloviti so udarci. Začutim grozne bolečine v predelu prebavil in rodil user posted image . Ali je to povsem normalno?

LP,K
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močne bolečine od brcanja
6.11.2006 18:28:32   
Alisa
Jaz sem tud imela podobno kot ti, zdaj pa imam sinčka starega 4. mesece in prav pogrešam te brcike.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 19:21:30   
najina pikica*
joj če se spomnim,tut jst sm od mojga user posted image  pokaserala par nepjijetnih brc......ampak vse potrpiš samo,da ga čutš user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 19:23:29   
TONČI.
prav pogrešam te brcike.

Jaz tud pogrešam trebuh in brcike. Najlepše v življenju, a kaj ko po nekaj mesecih mine.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2006 19:34:45   
Gina
Ja, je normalno.Večina deklet te ne bo razumela, ker v ogromno primerih brce ne bolijo. Ne boš verjela, mene v prvih dveh nos. niso čisto nič. Ta najmlajši pa je imel zelo veliko plodovnice, zelo veliko prostora v trebuhu in mene je tako zelo bolelo, da sem zadnji mesec včasih jokala od bolečin, pa imam visok prag sicer, sploh nisem vedela, kako naj si pomagam. Nihče mi ni verjel, da je to mogoče. Razen moje G, ona je rekla, da nisem edina in da se včasih nosečke ful pritožujejo kar se tega tiče, da pač niso vsi otroci isti, niti nosečke ne. IN še to, jaz nič ne pogrešam teh reči. Tistih brckanje, žgečkanje in obračanje od prvih dveh otrok že mogoče, ko je samo včasih malce bolj butnil v steno, tako nabijanje, kot ga je zganjal ta zadnji, ne, ne, to pa ne. Ampak mine. Tisti hip, ko rodiš. user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2006 20:58:03   
najina pikica*
joj sm pozabla napisat tut jst FULLLLLLLLL POGREŠAM BUŠIJA IN BRCIKE,se tut jst včasih pobožam po trebuhu in zaželim da....ko ugotovim da je prazen,me pa preplavijo  drugi neizmerno srečni občutki da ima svojega žapčka že poleg sebe in da ga lahko objamem in poljubim.....user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.11.2006 21:35:19   
tadruga
mene je tako brcal, pa vedno v isto mesto, da sem nekajkrat pogledala, če mi ni naredil modriceuser posted image

potem sem pa prva dva meseca po porodu to tako pogrešala, da bi si ga včasih najrajš kar nazaj not zatlačila. 

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2006 16:54:33   
lysa
Točno vem, kako se počutiš. Moj ima tudi veliko maneverskega prostora (zaradi plodovnice) in je njegovo premikanje večinoma prav boleče (predvsem v stoječem položaju, ali pa sedečem - zravnan hrbet). Moram priznati, da sem vesela vsakega njegovega poskakovanja, ker tako vem, da je z njim vse v redu. Ne bi pa imela nič proti, če bi vse skupaj potekalo bolj nežno. Na žalost pa postajajo njegove brcike vse bolj močne. Že večkrat me je presenetil med hojo in takrat me kar prepolovi od ostre bolečine. Najbolj nerodno je, če si v javnosti (npr. gledaš gledališko predstavo) in kar na lepem zavpiješ "Au!" in zraven še poskočiš na sedežu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......