|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta ritka
6.11.2006 11:56:12   
Anonimen
Ker je čez vikend našemu user posted image  ritka čist rdeča- vneta me zanima kako mu lahko pomagam, da mu bo čim prej bolje.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneta ritka
6.11.2006 11:58:30   
CUKRČEK
Paška pasta, canesten, tee tree... vsakemu pomaga druga stvar. ZAto je najbolje, da sprobaš kaj b njemu pomagalo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2006 11:58:37   
Udb
Umivanje z vodo (mogoče ga dražijo robčki), temeljito sušenje, potem pa kakšna krema. Tukaj je pa veliko variant. Pri nas pomaga že hladilno mazilo (Bübchen), nekatere uporabljajo Bepanthen, ali praško pasto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2006 12:22:48   
Anonimen
Če niso glivice, bo pomagala Praška pasta, drugače pa Canesten.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2006 12:32:22   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Umivanje z vodo (mogoče ga dražijo robčki), temeljito sušenje, potem pa kakšna krema. Tukaj je pa veliko variant. Pri nas pomaga že hladilno mazilo (Bübchen), nekatere uporabljajo Bepanthen, ali praško pasto...

Se podpišem.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2006 12:44:08   
honey
Našemu pomaga krema od DM-a za ritko, ker vsebuje cink - itak je pa tudi v Praški pasti, samo da ima ta krema še zaščito za zraven. Ponavadi mu pa ritko kar vsak večer namažem s to kremo in do vnetja niti ne pride.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2006 13:39:50   
*alja*
Naši user posted image , pomaga samo canasten, tako da poskusi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2006 14:14:04   
sato
Našemu je pomagalo umivanje ritke z vodo, v katero sem dala malo kisa (1-2 kapljici na 1/2l vode) in mazanje z Lasepton mazilom, ki se kupi v lekarni.
Pa na vlažilne robčke poglej, če slučajno vsebujejo kamilice ( baje glivice obožujejo kamilice, kislega okolja pa ne prenesejo- tako je meni svetovala zdravnica, ko ni pomagal Bepanten, niti Canesten).

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2006 14:27:23   
PBJ
Mi smo pretekli teden imeli takšne težave, prej nikoli.
Pa mi je v lekarni svetovala PRAŠKA PASTO - so ti že predhodnice pisale in je pomagalo. 2 dni sem mu mazala samo z njo.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2006 15:06:07   
mojcapr
Umivaj z vato in vodo. Nato posuši s fenom. Potem pa namaži s kremo ali pa tudi puder fajn pomaga. Odvisno je od kože. Sinu je pomagal puder, hčeri pa ne. Uglavnem najboj pomembno je da ritko res fejs posušiš.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2006 18:09:40   
lelaval
Naši pomaga le umivanje z vodo in canesten.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2006 20:06:07   
sonček*
Oj! Meni je sodelavka rekla, da ne umivat z vodo, ker to še bol draži kožo ampak z mlekom ali oljem in moram povedat da je blo res kmalu dobro, sem se odločila za Bubchen mleko in mi ni žal, res pa je čisto odvisno od posameznika kaj pomaga. Nam je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2006 21:34:01   
živa
Pri nas je delovala tale formula: voda za umivanje(ali očitno raje neuser posted image ) + praška pasta, zmešana s hladilnim mazilom + potem, ko se je rita pozdravila, ribodermin za čez noč, ker urin ne pride do kože.

Lp,

živa

(odgovor članu sonček*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2006 19:35:38   
trdozimc
Za nas je najboljše:
umiti z vodo, dobro posušiti, namazati z navadnim olivnim oljemuser posted image

Je bolje že po enem ali dveh mazanjih, vse ostale kreme so le še poslabšale stanje.
Sicer imaš pa kar nekaj predlogov.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?