2 Sraki -> RE: Kuhinje na L (6.11.2006 12:36:31)
|
Po pravilih gre zaporedje kuhinje za desničarje iz leve proti desni: hladilnik, delovni pult, pomivalni stroj (ki je lahko pod delovnim pultom), pomivalno korito, delovni pult in nato štedilnik. Za levičarje pa ravno obratno iz desne proti levi po istem zaporedju. Sicer pa je res ovisno od razporeditve prostora, kje imas vhod v kuhinjo, kje je kaksno okno, kje imas dovod vode, elektrike in odzračevalnika za napo. Jaz imam kuhinjo za levičarje pa sem sama desničarka in moram rečt, da mi ta razporeditev ful sede, razlika je le v tem, da imam zraven hladilnika dvignjen pomivalni stroj in pečico enega nad drugim, in šele nato imam majhen odlagalni pult in takoj pomivalno korito. Mi pa ful prav pride sploh v nosečnosti, tudi sicer nebi zamenjala, dvignjen pomivalni stroj za cca 25 centimetrov. Glede štedilnika, pa če ti drugače se vse izzide, ga lahko daš v kot črke L in je tud ful zakon zadeva, ker ga imas pač po diagonali, v tem primeru je fino le, da ni tam oster kot ampak porezan malo diagonalno, lustno pride, vsaj men se tako zdi. Pa veselo načrtovanje!!
|
|
|
|