Ima kdo incredimail? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

KIKI**** -> Ima kdo incredimail? (5.11.2006 18:19:08)

Prosim če mi kdo pove zakaj mi zavrača maile? Vedno ko pošljem mi ga zavrne.
pol pa napiše:
connection was rejected by outgoing mail server mail.siol.net conection to server has failed.

kaj je narobe?

Anonimen -> RE: Ima kdo incredimail? (5.11.2006 19:05:31)

Če imaš outlok, ti je zaznalo napako, ki je povezana s serverjem. Počisti si odhodna sporočila in tiste, ki so ostala notri.

Nixxon -> RE: Ima kdo incredimail? (6.11.2006 12:35:45)

Morda pa nimaš nastavitev za outgoing mail vredu naštimano.

Ro.Na -> RE: Ima kdo incredimail? (6.11.2006 12:46:28)

Jaz ti toplo priporočam, da čimpreje zbrišeš Incredimail. Za pogledat je res srčkan, ampak se obesi po celem PC-ju in ti bo ščasoma začel povzročati težave. Meni je 2x sesul cel PC.[sm=smiley35.gif]

Anonimen -> RE: Ima kdo incredimail? (19.11.2006 21:00:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Ro.Na

Jaz ti toplo priporočam, da čimpreje zbrišeš Incredimail. Za pogledat je res srčkan, ampak se obesi po celem PC-ju in ti bo ščasoma začel povzročati težave. Meni je 2x sesul cel PC.[sm=smiley35.gif]

A dej ga lomit?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Meni pa dela kot urca. Naš PC se kvečjemu sesuje zaradi kakih loadanih igric, smajlov, kurzorjev in ostale navlake...

bamby -> RE: Ima kdo incredimail? (21.11.2006 16:21:00)

Zna biti, da imaš na serverju poln koš mailov, ki niso zbrisani. Meni takrat ni pošiljalo naprej. Lahko si pa pogledaš na Incredimailu, kako imaš inštalirano, da ti maile na serverju avtomatsko briše, ko ti jih prenese na incredimail. Če tega nimaš, potem je res verjetno, da ti na serverju ostajajo nebrisani maili.
Do tega pa prideš tako, da na incredimailu klikneš najprej  TOOLS- ACCOUNTS- PROPERTIES - ADVANCED (TU MORAŠ IMETI SAMO V ZADNJEM KVADRATKU KLJUKICO)

KIKI**** -> RE: Ima kdo incredimail? (21.11.2006 16:53:23)

hvala,
zdaj sem ga že itak zbrisala z nadzorne plošče in si vse račune nastavila v gmail-sicer mi ni niti malo všeč, ne po izgledu ne nič, ampak se bom že navadla

lp

Stran: [1]