Gina -> RE: zanima me nekaj v zvezi s porodom (5.11.2006 18:04:11)
|
Sploh mi ni jasno, zakaj ne bi hotela roditi v Po. Sama sem 2x rodila v Lj. in 1x v Po., pa ni primerjave. No, z mano so bile v sobi punce, ki so prvič rodile, pa se obešale na vse sorte neumnosti, kaj jim ni všeč. Jaz bi jih kazensko v Lj. poslala, da bi vedele, kaj se pravi biti nesramen, žaljiv, neprijazen do porodnic. No,saj vem, da se je v teh letih zavoljo vsesplošnega nezadovoljstva nad LJ. porodnišnico marsikaj spremenilo na bolje, ampak vendarle ne razumem čisto dobro. Mene so strokovno zašuštrali 2x ljubljanski gin.+ ena babica, tako da jim ne zaupam niti malo, če vso "prijaznost" pustimo ob strani. Odgovor na tovje vprašanje ti bom povedala v obratni smeri. Moja prijateljica je hotela roditi v Po., preglede je imela pa v Lj. Ko je dobila popadke, je šla najprej v Lj na pregled v porodnišnico, ker je itak imela napotnico, na CTG. Ker pa je povedala, da hoče rodit v Po., so ji rekli po 20 min., da naj le gre v Po., ampak da pregledali koliko je odprta pa ne bodo, naj to kar v Po. naredijo. NO, in je šla, pa rodila v pol ure. Najbrž je enako v Po., s tem da upam, da bi te vsaj pregledali, koliko si odprta, da ne bi brez veze v Lj ali NG ali kam že hodila prezgodaj.
|
|
|
|