Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera družabna igra? 19.11.2007 9:02:29
|
|
|
|
mojsoncek
|
Meni se dopade Twister, da se zraven smeha se malo razgibas
|
|
RE: Katera družabna igra? 23.12.2013 16:31:12
|
|
|
|
Patricija32
|
catan, človek ne jezi se, potem mikado, ki ga obožujem :) pa full radi sestavljamo puzzle, sploh kakšne 3D, nazadnje smo tale stolp iz Pise sestavili par dni nazaj, ker smo jih dobili za darilo in so sedaj na okras v dnevni sobi (dokler jih ne podremo) :)
|
|
|
|
RE: Katera družabna igra? 23.12.2013 18:17:30
|
|
|
|
patrino
|
Pri nas radi igramo Monopoly , Enko, Tic tac buum, ...Bi pa tole temo izkoristila in vprašala, če je mogoče kdo kje pri nas videl Lego šah. Pri nas je največji zagizen šahist in po drugi strani "zasvojenec" z Lego kockami. Že kar nekaj časa si zato želi takšen šah, vendar ga pri nas še nisem uspela nikjer videti. V tujini ga imajo- sem videla na spletu, tu pri nas pa bolj slabo.
|
|
RE: Katera družabna igra? 23.12.2013 18:45:29
|
|
|
|
asyka
|
Če ni predaleč bi jaz mogoče pogledala v Avstriji, priznam da me glede družabnih iger tam še niso razočarali :) (pa še malo cenejše so...)
|
|
RE: Katera družabna igra? 23.12.2013 18:48:45
|
|
|
|
Izabelina
|
kaj pa če ga kr po ebayu naročiš? http://www.ebay.com/bhp/lego-chess
|
|
RE: Katera družabna igra? 23.12.2013 19:41:53
|
|
|
|
patrino
|
Ja verjetno bomo najhitreje prišli do njega , če ga bomo tako ali drugače nabavili v tujini.
|
|
RE: Katera družabna igra? 10.1.2014 12:02:34
|
|
|
|
StrawberrY
|
Mi smo pod smrekico dobili Reaction. Hudo dobra igra. Se tako nasmejiš zraven.
|
|
|
|
RE: Katera družabna igra? 3.6.2014 15:32:56
|
|
|
|
Patricija32
|
Pri nas doma so očitno tele igrice že zgodovina. Včasih smo se vsaj enkrat tedensko igrali in zabavali, samo sedaj so v ospredju sestavljanke. Nam počasi že prostora zmankuje. Ker je vnema tko zelo velika je bilo potrebno kupiti nekaj na zalogo. Pa še malce učenja je vmes, saj smo dobili preko kataloga želja v Tušu tematske sestavljanke, vsaka stvar, ki jo je potrebno sestaviti predstavlja simbol ene države, kar je super. Pa še s Tuš klub kartico so cene teh sestavljank res smešno nizke. Se splača...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?