Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 9:36:40
|
|
|
|
rainbow
|
za vso družino, posebej pa zame, dokler ne bo hudo za zdravnika; torej kaj prakticirate, prosim povejte! jaz trenutno: - čaji, s žajbljem, limono, med, smrekov domač sirup - inhalacije z žajbljem - vlaženje prostorov traja že en teden , tudi ta mala kašlja, vendar ne toliko. hvala za vsak odgovor
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 9:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Smrekove vršičke. Made by tašča.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 9:40:36
|
|
|
|
total
|
Jaz mam tudi smrekove vršičke.
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 10:27:44
|
|
|
|
dulcinea
|
Ja, sirup iz smrekovih vršičkov je zakon. Sam imet ga moraš
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 13:37:53
|
|
|
|
rainbow
|
imam made by my mum no, grem te eno šilce zvrnit
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 13:44:07
|
|
|
|
triša
|
Kako pa naredite ta sirup, ga bi jaz tudi.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 14:05:35
|
|
|
|
dulcinea
|
Spomladi nabereš smrekove vršičke ko so veliki približno en cm. Pa pazi, da ne boš eno smreko čist oskubla, k to ni dobro zanjo. Potem daš pa v kozarec za vlaganje pa sladkor čez in na sonček. ko se stopi pa pobereš vršičke ven. ta sirup lahko piješ vsak dan eno žličko.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 14:12:16
|
|
|
|
triša
|
Kolko sladkorja pa dam,recimo če dam vršičke v 2 literni kozarec,tolko da so pokriti al manj? Pa nič vode?
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 14:19:54
|
|
|
|
al1*
|
Pri nas je tudi kašelj pogosto na sporedu. Pomagam si z: - Na malo olivnega olja prpražene kamilice daš na plenico in na prsi. - zmešam dve žlici medu, malo žličko limoninega soka in žličko olivnega olja - to dam v en kozarec in parkrat na dan pojemo eno žlico. - timijanov čaj
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 15:42:00
|
|
|
|
lojzika
|
Pri nas tudi kar smrekove vršičke, drugače lahka ta isti sirup kupiš npr v Interšparu od medexa pa pržgan cuker po domače
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 17:40:36
|
|
|
|
Geja
|
Tudi mi prisegamo na smrekove vršičke... občasno pa ga po prsih namažem še z materino dušico - krema, ki sem jo kupila pri Justu... Geja
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 21:51:19
|
|
|
|
abi
|
občasno pa ga po prsih namažem še z materino dušico - krema, ki sem jo kupila pri Justu... kako najlažje prideš do Justovih izdelkov (res baje samo preko domače prodaje?). Hvala za odgovor -a-
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 4.11.2006 21:58:55
|
|
|
|
Samoyedka
|
Regradov sirup, smrekovi vršički, žajbljevo mleko s karamelnim sladkorjem...kakor kdaj. Domača lekarna rulz
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 5.11.2006 8:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker smrekovih vršičkov nimamo,sploh pa je po zakonu prepovedano nabirat smrekove vršičke naredim kar karamelno mleko z žajblom. Pražim sladkor da postane zlato rjav zalijem z mlekom,medetm ko vre vržem notri ščepec žajbla,povrem precedim in pijemo.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 5.11.2006 9:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam rada žajbljevo mleko (s precej žajblja). In z veliko medu, da popravi grenak okus.
|
|
|
|
RE: domači zvarki proti kašlju 5.11.2006 10:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim,je Primoza recept za sirup iz čebule napisal.A se motim? Ali pa je bil to Baldi
|
|
|
| Stran: [1] |
trajanje porodaksenciKako dolgo je trajal 2. porod ?daljši od prvega (
30%)
isto kot prvi (
16%)
krajši od prvega (
54%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!