Anonimen -> Rada ga vidim (3.11.2006 23:05:56)
|
Ja tako je .Rada ga vidim.Znanca,če lahko tako rečem.Vidim ga cca 2-3 x v tednu.Na fitnesu.Zdaj počasi začenjava govoriti.En mesec,so švigali samo pogledi.Zdaj sem se pa opogumila,da se včasih tudi ustavim,kjer telovadi tisti trenutek in kakšno spregovorim z njim.Vedno se lepo pogovarja z mano in vidim,da se mu zasmeška,ko me vidi,da prihajam proti njemu.Prej se je pa vedno zadrževal v moji bližini.Pa tudi podaljšani pogledi so bili vmes.Preden sva sploh začela komunicirati,sem opazila,da me je kar naenkrat začel pozdravljati.Vem pa,da je že oddan.Ima punco.To mi je povedala kolegica,ker ga je baje videla z njo(naš kraj je manjši,pa se hitro kje lahko srečaš). Posplošeno me zanima.Npr:moški,ki ne kaže vsaj kanček zanimanja zate,se ne bi tako obnašal,ali pač?Naj pustim času čas,.Nisem pa te sorte,da bi jaz koga kam vabila.Vedno čakam,da moški naredi prvi korak. Ali so drobne pozornosti(tudi teh je nekaj bilo),lahko znak,da hoče priti v kontakt s tabo,čeprav ima dolgoletno zvezo?Ne vem,kaj lahko pričakujem.
|
|
|
|