|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje
3.11.2006 22:18:55   
honka
Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu in imam eno vprašanje, na katerega upam, da mi boste odgovorile. Torej, odkar sem prenehala jemati kontracepcijske tablete, mam bolj ali manj neredno menstruacijo. Sedaj z možem dva meseca pri odnosih več ne paziva, ker si želiva otročka. Skratka: menstruacijo sem imela nazadnje od 26.09. pa do 03.10. in danes sem naredila test, ki je bil negativen. Sva pa zdaj v sredo imela nazadnje spolni odnos in me zanima, če bi test že moral pokazati plus, glede na to, da še vedno čakam na menstruacijo oz. ali je možno, da dobim menstruacijo in sem kljub temu noseča (kdaj po spolnem odnosu test pokaže plus). 
Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanje
4.11.2006 9:16:54   
florita
pozdravljena novinka!

Poznam primer ko jeimela punca redne menstruacije in je bila noseca, opazila je v 4 mesecu. Jaz bi na tvojem mestu pocakala se par dni in naredila se test urinski, ce je pa se ne bo pa pojdi k ginekologu in naredi krvni trest. Sicer pa ce si nehala jemati KT, je ponavadi tako da se ciklus ureja. Zato ni panike počakaj, medtem pa pridno user posted image .

F.

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2006 10:05:54   
tejči77

Katri test si pa delala? Meni je namreč first sign včeraj pokazal pozitivno. Sicer je pri meni drugačna situacija, ker že tri mesece nisem imela menstruacije, vendar sem jemala klomifen(vspodbuja ovulacijo) od 5. do 9. oktobra, kar pomeni, da naj bi imela ovulacijo nekje med 10. in 15. oktobrom, pa je test že pozitiven.
Počakaj še dva, tri dni in ponovi test, drugače pa pokliči ginekologa.

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2006 14:45:43   
honka
Naredila sem CB test. V bistvu me zanima, če je vedno po spolnem odnosu treba počakati tri tedne, preden test kaj pokaže!? No, če pride menstruacija je itak skoraj jasno, ampak zanima me, če je ni, ali je potem tudi treba čakati tri tedne?

Lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2006 17:37:37   
pot
Potrebno je počakat, do izostanka M. Ne moreš takoj po odnosu narediti testa, ker preden se sploh jajčece oplodi traja tudi kak dan ali več, potem se mora še vgnezditi in do dovolj hormonov, ki pokažejo + na testu, traja še kakih 10 dni. Se pravi, 14 dni po tem, ko predvidevaš, da si imela O, takrat lahko narediš test, to je tudi čas, ko bi morala dobiti M.
Veliko sreče in naj vaju čimprej osreči +.
Pa dobrodošla na forumu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2006 13:52:40   
honka
Hvala za odgovore. To, da takoj po odnosu test ne pokaze rezultata, vem, sem malo zakomplicirala. V bistvu bom dala kar konkreten primer: na testih piše, da pokažejo rezultat že prvi dan izostanka M. Kaj pa, če je bil odnos en teden pred tem, ko naj bi dobila M? Ali test prav tako pokaže rezultat ali je treba vseeno počakat 14 dni, kar pomeni, da bi M v tem primeru zamujala že več kot en dan. Upam, da nisem še bolj zabluzila. user posted image

Lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2006 19:17:58   
pokraculja
s testi je nekako tako (by Pušenjak)- Glede na to,da lahko semenčeca preživijo tudi do 5 dni, da traja do vgnezditve 6-9 dni, test pa je pozitiven nekje 3-4 dni po vgnezditvi je test sigurno pozitiven od 14-18 dneva od tistega spolnega odnosa od katerega misliš da si zanosila!!!!
Sicer pa test pokaže kakšne 14 dni po ovulaciji (če veš kdaj imaš ovulacijo).
Če imaš neredno ovulacijo narediš pač več testov ali pa prvi dan izostanka menstruacije najdaljšega dotedanjega ciklusa.
Po enem tednu od spolnega odnosa od kateregamisliš da si zanosila (če si takrat okoli imela ovulacijo) ti bi pa lahko pokazal pozitivno samo krvni test!!!

(odgovor članu honka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?