Imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

ajči -> Imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (3.11.2006 19:31:08)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kaj res rabim nosilno vrečo?

lelaval -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (3.11.2006 19:51:15)

Ne, jaz sem lani tudi uporabljala le zimsko vrečo. Otročka lepo toplo oblečeš v kombinezonček, spodaj dodaš še kake bolj tople copatke, in pokriješ. Jaz sem jo z odejico, pri nogicah pa dala še malo trmoforkico. Je celo zimo pridno in dolgo zunaj spala, pa nikoli ni imela mrzlih nogic.
Za nosit pa sem uporabljala školjko, ki je bila za sedež v avtu. Čew se mi je zdelo premrzlo, pa sem jo pokrila s koco. Saj otroka itak ne nosiš dosti pozimi zunaj, ampak je več v vozičku.

noe -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 9:02:51)

Se popolnoma strinjam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Alisa -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 10:28:17)

Jaz ga dam v kombinezonček in pokrijem z flis odejico, pa šibava po tem mrazu na sprehod.
Vreča se mi ni zdelo da bi jo morala kupit, ker je tako bolj komot za mene in malčka.

Anonimen -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 10:37:00)

Pa kakšno nosilno vrečo? Že parkrat sem odprla tole temo, zdaj se mi zdi, da je vprašanje celo nekaj spremenjeno. Ampak še vedno ne vem, za kaj gre.

Nogavica -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 17:05:05)

Splišni,  gre za torbo, ki se jo da v voziček, lahko pa jo vzameš ven in neseš v njej dojenčka, če slučajno npr. zaspi med sprehodom.

Jaz imam tako, pa mislim, da govorijo punce o tem:
http://www9.yatego.com/images/43ccce10ec33d1.4/200-07-349748a.jpg

Anonimen -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 17:07:00)

Ahaaaaa, u, tale je pa dobra, ki jo imaš ti. Jaz sem tudi imela nekaj takega, sem jo že z vozičkom dobila.
No, če je to to, potem bi jaz rekla, da nujna ni, je pa fajn za dojenčke, ki so pozimi rojeni. Da jih ni treba vse tople jemati iz  vozička na mraz.

Gina -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 17:47:08)

Ja a nimaš lupinice? Saj lupinico dvigneš in jo neseš not.

Nogavica -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 18:43:24)

Jaz imam lupinico druge znamke kot voziček, kar pomeni, da ne paše na voziček. Lupinico bom uporabljala za vožnjo v avtu in za v trgovino, pa če slučajno zaspi notri, jo bom nesla kam v njej.
To torbo bom pa uporabljala z vozičkom in jo bom nosila v njej, če bo slučajno zaspala med sprehodom, da je ne bom budila, če jo bom hotela kam "prestavit".

Strawberrie Cherrie -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (4.11.2006 19:06:26)

No, jaz sem kupila lupinico, ki paše na moj voziček (se pravi maxi cosi na quinnya) + zimsko vrečo za voziček - mislim, da bo mi to kar zadostovalo - nosilne vreče pa ne mislim kupovat za teh par mesecev...

x_srečka_x -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (9.11.2006 8:46:21)

Sem imela torbo, pa ti povem da moja ni bila rada notri ker je bila preveč stisnjena, pa še štorasta je za nosti. Je šla hitro samo v športni del samo da sem ga podložila s tako peno da je bilo čisto ravno potem pa se je rada vozila v vozičku.

LP

tinkamiška -> RE: F imam samo vrečo v vozičku za novorojenča.kaj rabim da lahko nosim (10.11.2006 14:20:28)

Iza je bila rojena za Božič lani, in sem imela samo vrečo za voziček. Sva se celo zimo tako prevažali in ji je blo čisto fajn. Ta vreča mi pa zdej spet prav pride in bo Iza spet lepo celo zimo noter.
Po mojem ne rabiš ničesar za nosit. Jst sem jo lepo dala v pajacek in v roke, če smo šli pa v trgovino pa v jajčko in na nakupovalni voziček. Imam pa Traxxov voziček in vrečo.

LP,
Tinka

Stran: [1]