mladost=norost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

madonna -> mladost=norost (3.11.2006 15:03:28)

Malo me je strah, ker sem zanosila nenačrtovano, tako, da nisem bila ravno pridna. Pač kot vsi mladi sem se pogosto zabavala (cigareti, alkohol), tako, da mi zdaj ni čisto vseeno. Sicer ni bilo nič pretiranega, pa vseeno, ali mislite, da ima to lahko kakšne posledice?

Tenks

total -> RE: mladost=norost (3.11.2006 15:10:39)

Nima,bit kaj narobe,sam zdaj to opusti. Jaz sm tudi za staro leto pila in kadila, celo noč feštala ,seveda čist normalno kot vsi maldi,pa sploh nisem vedela da sem noseča,pa je vse ok.

lojzika -> RE: mladost=norost (3.11.2006 15:15:02)

Jaz nisem ne pila pa ne kadila pa sem rodila v 32 tednu.

kapica -> RE: mladost=norost (3.11.2006 15:33:12)

Ne se s tem obremenjevat, spremenit tako vec ne mores. Zato pa bodi sedaj naprej pridkana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Anonimen -> RE: mladost=norost (3.11.2006 16:10:49)

Kolko jaz vem nima to nobene veze, poznam par primerov, ko so med celo nosečnostjo kadile in je z otroki vse ok. Pa tudi takšen primer ko so mamici, ki ni kadila nikoli v življenju rekli da se na maternici vidi da kadi.

Dobro pa je zaradi tebe in otorka da sedaj to opustiš.

Pa lepo nosečnost ti želim

lelaval -> RE: mladost=norost (3.11.2006 16:41:43)

Jaz sem tudi v začetku - 1. mesec pila in kadila, pa ni bilo z otročkom nič narobe. Ampak potem sem čez noč nehala kadit, kozarček vina pa sem mogoče le še 2x v nosečnosti spila (za RD).

žužu -> RE: mladost=norost (3.11.2006 18:02:29)

nič ne bo narobe. razen, če s tem nadaljuješ. in ni gršega, kot nosečnica s steklenico piva in čikom v ustih. res.

Anonimen -> RE: mladost=norost (3.11.2006 18:14:04)

IZVIRNO SPOROČILO: žužu

nič ne bo narobe. razen, če s tem nadaljuješ. in ni gršega, kot nosečnica s steklenico piva in čikom v ustih. res.

Se ti pridružujem, meni že nasploh ni všeč če je ženska pijana.

Stran: [1]