Hrustljava raca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


smrka -> Hrustljava raca (3.11.2006 13:09:13)

Jutri bom pekla raco, je 3, 5 kg teska in jo bom kar v pecici spekla.. Pa me zanima kako naj jo premazem da bo lepo hrustljiva...... kako omako naj naredim zraven in kaj naj bo priloga....
Prosim za nasvete.






eya -> RE: Hrustljava raca (3.11.2006 14:44:51)

Glede pečenja race nisem specialistka, sem jo samo parkrat delala, mislim, da sem jo premazala kar z začimbami za perutnino (sol, paprika, česen, poper, mogoče še kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Pa preden jo dam v vročo pečico, jo polijem z zelo vročim oljem, da je skorjica boljša. Kaj več pa naj ti kaka specialistka napiše...

Zraven pa v tem času odlično paše rdeče zelje in mlinci...




soncece24 -> RE: Hrustljava raca (3.11.2006 15:30:19)

O njam, račka :se oblizujem: - poskusi najt na kakšni strani, kjer imajo recepte za kitajsko hrano, kitajci majo dosti receptov s hrustljavo raco.




jade1 -> RE: Hrustljava raca (4.11.2006 7:19:50)

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7862&besede=raca
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5093&besede=martinovo
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=61
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=62
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=2193
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1424
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4380
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3021

Tukaj imaš nekaj idej.




Stran: [1]