nosečnost in mesečno perilo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 10:02:44)

Zanima me ali je to res,da nekatere ženske še dobijo mesečno perilo in so hkrati noseče?A gre to sploh skupaj?

LP

Anonimen -> RE: nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 10:28:17)

ja, to je možno, samo mislim, da je bolj blaga M! Je pa sigurno odvisno od posameznice!!

pot -> RE: nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 10:31:50)

Menda ne gre za M, temveč za krvavitve, podobne M. Ja, skupaj gre zaradi tega, ker je v telesu takrat še premalo hormonov, ki bi zavrli M, tako, da se telo še malo sčisti. Ni pa to prava M, morala bi biti samo šibkejša krvavitev.
Bo še katera bolj strokovno odgovorila.

Jančika_ -> RE: nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 12:08:09)

Če uporabljaš besedo menstruacija v pravem pomenu, potem ne, med nosečnostjo NI menstruacije. So pa lahko krvavitve.  

MALINČICA -> RE: nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 12:14:24)

Moja mami je pri prvi nosečnosti krvavela še tri mesece nosečnosti in ob času, ko naj bi bila menstruacija,kar je tudi mislila da je, zato niti ni pomislila, da bi lahko bila noseča.
Je pa res rekla, da je bila bolj blaga krvavitev.
Potem pa ŠOK!!!

cocki -> RE: nosečnost in mesečno perilo (3.11.2006 12:19:28)

Tudi jaz poznam veliko takih primerov, ko so ženske normalno mislile, da imajo menstruacijo, v bistvu so pa bile noseče in so pač krvavele ob tistem času, ko naj bi imele M. Od mojega brata prijateljica, je celo krvavela vseh 9 mesecev ob času, ko naj bi imela M in je bilo vse vredu in z njo in kasneje z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].
Nobenih pravil ni, vse smo si različne in vse na svoj način posebne!!!

Stran: [1]