Pregled pri dr. Zornu (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

lučka 25 -> Pregled pri dr. Zornu (2.11.2006 18:57:59)

Moj [sm=love.gif] ima čez en teden pregled pri drZornu in takrat bova tudi seznanjena z izvidi spermiograma, ki ga je opravil pred dobrim mescom. Ali je šla katera s svojim dragim skupaj na pregled, pogovor, ali so to opravili oni sami. Jaz bi bila rada  z njim ali pa vsaj v bližini, ker bi rada informacije dobila takoj. Skrbi me, da ne bo vse O.K. glede na to da so bili 2x rezultati pri PCT slabi. Upam, da mi bo katera s svojo izkušnjo lahko pomagala. Hvala.

Anonimen -> RE: Pregled pri dr. Zornu (3.11.2006 6:13:05)

Kar pejd zraven, jaz nisem šla zreven in je G rekel, da je velika škoda, da ni partnerice zraven. Sigurno s eboste tudi kaj pomenila kako v prihodnosti in ženske ponavadi tudi več info odnesemo kot moški, ap tudi več info vemo o preteklosti kot moški. Moj je bil an razgovoru po opravljenem spermiogramu čist zmeden[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pejta oba in izkoristita priliko za vprašanja akj vaju zanima

nena m -> RE: Pregled pri dr. Zornu (3.11.2006 7:32:58)

Midva sva tudi hodila k dr. Zornu in sva šla vedno skupaj. To je čisto normalno. Mislim, da to tudi pričakujejo. Je pa dr. Zorn en zelo zelo prijazen zdravnik s katerim se lahko pogovoriš o vsem.

lp

emaa -> RE: Pregled pri dr. Zornu (3.11.2006 10:01:27)

Midva sva šla skupaj, edino med podrobnim pregledom njegove "opreme" sem morala počakati zunaj.

lučka 25 -> RE: Pregled pri dr. Zornu (3.11.2006 17:44:59)

Najlepša hvala za vse odgovore. Bom šla res zraven, ker moj [sm=love.gif] bo tudi bolj zmeden in ne bo vedel veliko podrobnosti. Hvala in upam, da poročam o dobrih izvidih.

Stran: [1]