Lep pozdrav vsem na forumu. Imam nekaj vprašanj in upam da ne bom izpadla tečna. Noseča sem 9t in 4 dni in ko se usedem me rahlo zaboli v spodnjem delu trebuha. Ne vem ali je to naravno ali je s tem kaj narobe? Slabo mi je vsak dan skos, ampak sem že začela mal več jest kot pa v začetku nosečnosti tako da če se bo tako nadeljevalo se bom res začela rediti;) 23.9 imam spet pregled. Gin. je rekla da dobim materinsko knjižico in da bom šla v laboratorij. Zanima me kaj vse ugotovijo s tem pregledom in kako dolgo bi naj to trajalo(moj dragi ni glih za dolgo čakanje:hudicek: )? To bi naj bilo za enkrat vse. Hvala za vaše odgovore. LP! Nataša
ZARA -> Vprašanja (19.8.2004 18:42:48)
oj....biser.... mene je skoz nekej bolel pa zategval,tko da za to ne vem,vem pa da gres pri G na odvzem krvi,pa vodo das in to zna trajat kar nekaj casa :grrr::grrr:... Tvoj dragi bo su pa na 1 kavo pa bo koj bols....
ZARA -> Vprašanja (19.8.2004 18:45:21)
...aja materinska knjizca:notr ti vpisujejo vse tezave,ce jih mas seveda...vse zivo,ko te tehtajo, hemoglobin,pritisk,od detka razne podatke,njegovo lego,pa take fore....