|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI ZNAKI OVULACIJE
2.11.2006 13:51:18   
Pinkyca
Pozdravček,
zanimajo me vaše izkušnje KDAJ prepoznate O.
Pričakujem O te dni  in danes sem na WC-ju opazila sluz po uriniranju na wc papirju - to že pomeni O? Če je npr. sluzi veliko najbrž že pomeni da sem zamudila tista 2 plodna dneva? Včeraj zvečer sva user posted image , danes sluz (čisto malo) kar oznanja prihod O ali pa smo že tam?
Prosim za vaše izkušnje!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI ZNAKI OVULACIJE
2.11.2006 14:18:12   
tinkamiška
Pinkyca, sluz je lahko pred ali po O. V bistvu ni nobenega točnega znaka, da bo vedela kdaj točno je bila O. Pove ti lahko le G, ki te pogleda na UZ in vidi, če se je O že zgodila ali pa se šele bo. Ali pa z kakšnimi O testi, ki kdaj tudi zatajijo in BT, ki je tudi odvisna od tvojega počutja...

Jst imam v času okrog O sluz, ki jo ti opisuješ in glede na to, da imam zelo močne bolečine, si približno lahko mislim, kdaj imam O. Ni pa nobenega zagotovila.

Prvič sem zanosila pod kontrolo, sem hodila na UZ in so mi povedali kdaj bo O. Zdej, ko sva se ponovno odločila za nosečnost, pa seksava okoli O, še boljše bi bilo cel mesec na dva dni, ampak sej veš kako bi to zgledalo v praksiuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2006 15:12:35   
lana38
Nama pa ni noben problem user posted image na 2-3 dni. Včasih user posted image celo vsak dan, če nama paše. Drug z drugim pač uživava in upava, da pri tem nastane še kakšen user posted image  čim prej. Pri tako dolgem trudu, bi se nama zmešalo, če bi še dneve štela in razmišljala, kdaj je tisti pravi čas za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2006 16:13:09   
mala zirafa
Če se ne motim ta beljakasta vlecljiva sluz pomeni trenutne plodne dni. Spermiji pa itak preživijo do 72 ur.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2006 17:04:44   
tinkamiška
Lana, super vama greuser posted image Midva sva imela na koncu že vsega poln kufer, sploh, če se vidiš ob koncu dneva in si samo še za v posteljo, pa je treba še domačo nalogo nardituser posted image Na začetku nama je tudi šlo na 2-3 dni, ampak kasneje sva pa [sm=sloncek.gif" border="0"> bolj v času O, še posebej zato, ker je mel moj dragi slabši spermiogram in so priporočili, da naj nebi prepogostouser posted image ...
Zdej sem sicer pozorna na O dneve, ampak user posted image kadar nama paše in kadar mava čas, ker nama ga Iza dosti pobere...Sem srečna da imam Izo, če nama bo ratal pa še kakšenuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?