vloga za znižanje plačila in s.p. (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

KIKI**** -> vloga za znižanje plačila in s.p. (2.11.2006 12:52:06)

A mi lahko poveste tiste ki imaste s.p. zakaj moj letos še vedno ni dobil odločbe o davku iz dejavnosti ki jo povsod zahtevajo od mene (za otroške, SDP, znižanje plačila)
Kaj naj dam zraven-katere priloge?
Pa še nekaj če sem še vedno brezposelna moram prinest samo potrdilo z zavoda in to je to in se moji prihodki ne štejejo? Sem itak od januarja na zavodu

76suza -> RE: vloga za znižanje plačila in s.p. (2.11.2006 13:33:37)

Odločb iz davka iz dajavnosti DURS več ne izdaja za s.p., ker sta si že pri oddaji marca izračunala dobiček za 2005 in višino mesečne akontacije za 2006.
Drugače pa se pri vlogah vpisujejo podatki o višini dohodka iz leta 2005 in ne 2006. Tako da če si brezposelna od januarja 2006, si v letu 2005 imela prihodke.

KIKI**** -> RE: vloga za znižanje plačila in s.p. (2.11.2006 14:02:59)

glede odločbe  razumem.
Glede dohodkov pa ne-meni so avgusta ko sem oddajala prvo vlogo za znižanje gledali dejansko stanje-brezposelna in se mi ni nič štelo v prihodke, ampak so rekli da ko dobim službo jim moram takoj sporočit, da še enkrat naredijo odločbo, zdaj pa ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lelaval -> RE: vloga za znižanje plačila in s.p. (2.11.2006 19:54:00)

Na odločbi od Zavoda za zaposlovanje ti avtomatsko vpišejo, če si prejemnik DN ali pa ne prejemaš nič. Pa odločbo za dohodnino za leto 2005 priloži. Če pa bi slučajno še zahtevali kaj, pa lahko komot kasneje dostaviš.

Tasika -> RE: vloga za znižanje plačila in s.p. (3.11.2006 22:25:51)

Namesto Odločbe o davku iz dejavnosti potrebuješ Davčno napoved (fotokopijo tiste ki jo je oddal marca) potrjeno s strani občine (da je kopija enaka originalu).

Stran: [1]