MEGi20 -> RE: Menjava ginekologa-izkušnje? (21.4.2013 21:05:41)
|
Pozdravljene. Sem iz Novega mesta in sem pri dr. Kostanjškovi v ZDNM...z osebjem nisem zadovoljna, kot tudi z reakcijo G ko sem poklicala da me naroči na pregled zaradi PCO in izguba [sm=hudicek1.gif] (ZM: 7.2.2013); od ponedeljka imam neke krvave izcedke,je nekaj sveže krvi in občasne hude bolečine v predelu jajčnikov( ko se vstajam iz postelje, vsedem ali ustanem s stola, ko se obračam na bok v postelji,...). [sm=nosecka.gif]nisem. No da povzamem, da ko sem jo klicala je sestra zelo arogantno poskusila odvrniti od pregleda pri G, ker naj bi baje morala počakati da sama pride. Za [sm=duda.gif] se trudiva leto pa pol na nobene preiskave me (še) ni napotila...ko želim pregled ga moram izsiliti.... Kolegica mi je omenila G iz SB Novo mesto Simetinger Gabrijelo, in je rekla, da je zelo uredu...Me pa samo zanima, če ima katera izkušnje z to G in kako naj se naročim pri njej,da me bo vzela... Kako pa to poteka, ko pokličeš poveš pač razloge zakaj želiš k njej ali kako...?? Ne vem ker svojo sdanjo imam od samega začetka in sedaj ko si res želiva [sm=duda.gif] sem dobila občutek, da se ji malce "fržmaga" na način pa sej bo ... Upam, da sem uspela razložiti situacijo in da boste uspele nameniti kako besedo kako rešim situacijo.
|
|
|
|