P -> ULTRAZVOK V 21.tednu (19.8.2004 14:24:24)
|
Ojla!Včeraj sem bila na ultrazvoku(21t 4/7),kjer je ginekolog zmeril našo malo deklico:roza:(tudi to novico sem zvedela včeraj-juhu:sloncek::sloncek:),in bolj ko gledam zapiske v materini knjižici,bolj sem v skrbeh!Dolžino stegnenice(femur) mi je ocenil za 20t 5/7,obseg trebuha(AC)21t,obseg glavice(HC)21T 6/7!Strah me je teh odstopanj od tedon nosečnosti!Ali je katera imela tudi taka odstopanja,ali so to normalna odstopanja,...????PROSIM POMOČ!!!!!!vseh ki ste ta predgled ža dale skoz!!!Zdravnik je dejal da je vse O.K.,je pa res,da me je naročil še na en ultrazvok(ga imam drugi teden)pri drugi ginekologinji,češ:da to jo pri njemu ritual,da za zihr da nosečnico še na en ultrazvok k drugi ginekologinji-2 več vesta in vidita!?Da z njegove strani je vse uredu,mogoče bo pa drugi ginekolog opazil kaj drugega!Men se to ni zdel nič čudno(sem bla še vesela)zihr je zihr,sam ko sem pa fantu povedala,je pa reku,DA NI KAJ NAROBE,PA JE ON TO NA LEPE OČI REKU,DA ME DA ŠE NA EN PREGLED????:ups::ups: Jaz upam da ni nič narobe,sam,....Jaz mislm,da če kaj ne bi blo o.k. bi ginekolog to takoj rekel,se ne bi kar tako igral,pa me pošiljal nekam,pa ne vem kaj še,.... Ali imam razlog da sem zaskrbljena??? Hvala in pozdravček od Petre in njene deklice,ki veselo brca:rozica:
|
|
|
|