Anonimen -> RE: Izven zakonska zveza (1.11.2006 23:23:50)
|
Bila sem poročena. Pregovornih 7 let. In vam povem, da prstan in papir ne pomenita popolnoma nič, če pa sama zveza ni v redu. Kakor tudi pri meni ni bila. Pa otrok ni tudi nič pomagal. Zato sem z otrokom odšla in se ločila. Sedaj bo vsak čas 3 leta, odkar sem v izvenzakonski skupnosti in imam tudi s Kamikazo enega otroka. Ne vidim nobene razlike (v najinem odnosu), ali bi bila sedaj poročena ali ne. Živela bi na popolnoma enak način, kakor živiva. Morda bi bilo sicer nekoliko manj birokratskih kozlarij, ampak to je pa tudi vse. Vsi papirji so dragi, definitivno pa cenejši kakor poroka. Trenutno je tast tisti, ki forsira, naj se poročiva. Ja, saj imava to tudi midva nekega lepega dne v planu, ampak sva se odločila, da najprej poravnava dolgove, kupiva stanovanje in najdeva normalni službi. Potem se pa lahko ženiva, ja. Se nama nikamor ne mudi. Jaz imam slabo izkušnjo od prej (hvala lepa za še eno ločitev), Kamikaza pa ni bil še nikoli poročen in ga je poroke, milo rečeno, groza. Ampak ko pa bo poroka, bo pa tista res ta prava. Fešta cel vikend od Ljubljane do Plitvic. Pa tastov Eurocard (če si ne bo prej premislil). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|