Anonimen -> RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke (24.11.2006 7:52:09)
|
Včeraj,ko sem prišla k Rešu sem povedala sestri,da imam bolečine.Pred mano sta bili samo dve ženski,vendar me sestra ni poklicala,ko bi morala biti na vrsti.Čakala sem še celo uro,medtem pa je prišla še druga sestra v službo(tista malo močnejša).Komaj sem še sedela,zato sem rekla možu naj gre pogledati,če so pozabili name in naj še enkrat pove,da imam hude bolečine.Sestra je takoj prišla pome,me vprašala,če bi se rada vlegla,ono drugo bjondo z očali je pa [sm=smiley35.gif]zakaj me ni takoj vzela,da so bolečine zmeraj na prvem mestu.Res je bila zaskrbljena in pri meni je dobila velik plus,saj sem o njej slišala,da je večkrat slabe volje. Pri Rešu sem komaj zlezla na mizo,vendar je rekel,da ni nič hudega,da imam notri vse preveč občutljivo in da se je med punkcijo kaj ranilo.Boli me pa kot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].Dal mi je antibiotike,rekel naj veliko počivam in se grejem.Malo sem pomirjena,čeprav me je že zdaj groza kaj bo januarja,če bo spet punkcija.
|
|
|
|